Everything & anything beautiful

Nythän näitä sivuja syntyy, täällä Englannissa kun ei ole liian kuuma! Shimellen kurssi on tosi kiva ja inspiroiva niin valokuvauksen kuin skräppäyksenkin suhteen. Tässä on viimeisin valmistunut sivu.

I have got lots done, thankfully it is not that hot here in England! Shimelle’s course is very good and inspiring both in photography and in scrapbooking. Here is the latest finished layout.

Tykkäsin paljon tästä luonnoksesta. Mulla on paljon semmoisia kuviopapereita, jotka ovat aivan ihania, mutta käyttö on jotenkin hankalaa. Tämänlaiseen luonnokseen saa suurempia palasia kivoista papereista käytettyä ilman, että lopputuloksesta tulee liian sekava. Nyt mulla onkin valmiina muutamat paperiyhdistelmät tuleviin sivuihin, joissa tätä luonnosta käytän. Tiheän siksakin ompelukset olivat myös tosi kivat. Mun ompelukone vaan hajosi muutossa, siitä katkesi se osa, johon lanka ensin menee lankarullasta. Näitä paperiompeluksia sillä voi jotenkuten tehdä, jos jäljen ei tarvitse olla niin siistiä. Uuden ompelukoneen kyllä kuitenkin haluan ja tarvitsen lähitulevaisuudessa!

I really liked this sketch. I have lots of lovely patterned papers that are somehow difficult to use in scrapbooking layouts. With this kind of sketch you can use a bit bigger pieces of those lovely papers  and not have the layout look too busy. Now I have a few paper combinations ready waiting to be used in this sketch some time soon. I also liked the stitching.

Supplies: journaling tag Making Memories, patterend papers Sassafras Lass, My Mind’s Eye, Penny Black, rubons Basic Grey, adhesives Glue Dots, text Dymo, board punch Martha Stewart

P.S. Tiedättekö sen kivan jännittävän tunteen, kun yrittää printata journaling-kortille? Ensin tulostaa tekstin paperille, sitten kiinnittää journaling-kortin tekstin päälle ja peittelee reunat paperisuikaleilla ja jännityksellä odottaa että: a) jääkö paperi ja kortti jumiin printteriin? b) tuleeko teksti suoraan vai vinoon? c) asettiko paperin printteriin oikein päin? Kun tulos on onnistunut, on aihetta iloon! Nämä on näitä skräppäilijän pieniä ilonhetkiä, joita ei varmaan muut ymmärrä… Nykyään teen tätä printtailua niin usein, että yleensä aina onnistuu, niinpä ilonhetkiä on usein :).

P.S. Do you know the excitement of printing directly on a journaling card? First you print the text on a sheet of plain paper, then adhere the journaling card on top of the text and fiddle with paper slips to cover the edges of the card so that it won’t get stuck in the printer. Then you start printing and anxiously wait to see whether : a) the paper and the card jam the printer? b) will the text be straight? c) did you even manage to put the paper the right way around  in the printer? When the printing result is good, there is a reason for joy! These are some of those joys that only scrapbookers understand :). Luckily I have these joys often as my printing normally is successful since I do it alot.

Advertisements

5 comments on “Everything & anything beautiful

 1. Wow!Your gift for choosing colours that match is just unbelievable! This is AWESOME!
  You’re right, this sketch is perfect for using all those lovely patterned papers that are laying around because you don’t know how too use them. I will definitely use this sketch,too, for my next layout (that I can hopefully start with very soon).
  The title is beautiful, too. Quite philosophic and very inspring.

 2. tota luonnosta täytyykin kokeilla! sä oot ainakin saanut sen toimimaan loistavasti. hyvät paperivalinnat ja pisteenä iin päällä toi kuvan kulmassa oleva kiekura! (ja mä myös teen hyvin usein niin, että istun vaan pöydän ääressä ja ihailen ihania tavaroita.)

 3. Mä niin jaan sun tunteen kauniiden, mutta ah, niin hankalien kuosien suhteen!! Näin ne saa kyllä toimimaan! Kokonaisuus on tosi kaunis ja harmoninen…
  Pienet ilot, parhaat ilot!! =)

 4. mä oon vähän kade. jos jotain jätän pöydälle tapahtuseuraavaa
  A: ne on kohta lattialla sikin sokin
  B: lapset lisäävät oman skräppäyksensä
  C: ne päätyy naamareiks
  D: jotain muuta yhtä katosrofaalista.
  luonnos on tosi kiva ja jei hyvin saatu printattua 🙂

  • no, katsotaan kuin kauan tämä tilanne toimii. osa tavaroista on piilotettu sillä tavalla, että ovat kyllä ulottuvissa muttei näkyvissä.

   välillä mä kyllä pelkään,kun oon jättänyt esim valmiin leiskan pöydälle vaikka tussien viereen, et mitä vois tapahtua… onneks vielä ei ole tapahtnut mitään.

   mua aina vaan jaksaa naurattaa toi naamarijuttu ja ne hitlerviikset :D:D.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s