Päivä Muumimaailmassa

Inspiroidu-haaste #117 kehotti askartelemaan kesämuistoja ja tässäpä yksi oiva sellainen – päivä Muumien parissa! Melkoisen rankkaa, mutta antoisaa. Ja sitä reissua on meillä muisteltu joka ikinen päivä! Kiitos Shys ja lapset seurasta!

Helppoa ja huoletonta skräppäystä keskellä kesää – skräppää kesämuistosi! Kesämuisto voi olla hyvinkin tuore tai se voi olla kaukaa lapsuudesta. Muisto voi liittyä lomamatkaan, tuliaisiin tai vaikka telttaretkeen. Nyt on mistä valita!

The Inspiroidu challenge was to scrapbook about summer memories. I had one very nice and very recent one, a day in the Moomin World! Thanks Shys & kids for company.

Huomaatteko, aukeama! Kylläpä oli vaikeaa, kun yritin seurata yhtä heinäkuun Pagemappia. Lopputuloksesta tuli kuitenkin ihan kiva. Noi Basic Greyn Marrakech-paperit sopi täydellisesti väreiltään kuviin. Journaling on pääosin Shysin kirjoittama (muokkasin sitä ihan vähän) ja sain luvan lainata sitä skräppäystarkoituksiin.  See, a double layout! It was really challenging as I was trying to follow one of the July’s Pagemaps.

Supplies: patterned paper Basic Grey Marrakech + Ambrosia & Sassafras Lass, alphabets American Crafts Thickers, flowers Storyteller

Advertisements

10 comments on “Päivä Muumimaailmassa

  1. Oot niin taitava sommittelemaan värejä ja kuvioita. Täytyypä itsekin kokeilla jotain pagemappia. Kerrassaan ihana aukeama 🙂

  2. Voi, kuinka kiva! Tykkään aukeaman värikylläisyydestä – Marrakech on tosiaan ollut nappivalinta. Kuvistakin pidän kovasti – oma Muumi-sivu on pian työn alla 🙂

  3. hieno! värikkäät paperit sopii tähän ihanasti. tykkäilen otsikosta; vasta toisella tai kolmannella katselukerralla huomasin sen koostuvan kolmesta eri fontista!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s