Punaista, sinistä, keltaista

Jopa nyt askarteluintoa riittää ihan loputtomiin! Tässä jälleen haastesivu uuteen Inspiroidu- haasteeseen, joka kerkesi ilmestyä tämän aamuisen postaukseni jälkeen.

122: Päävärit ovat punainen, keltainen ja sininen – keskity välillä ainoastaan niihin. Rakenna työ pääasiassa näiden kolmen värin varaan, vaikka käyttäisitkin lisäksi muita värejä.

I’m in an endless flow of inspiration. This layout is for a challenge of primary colors red, blue and yellow.

Lähtökohtana oli käyttää niitä kuvia joita sattuu olemaan tulostettuna. Tämä on yksi niistä. Sitten vaan kaivamaan paperivarastoja, mielessä nuo päävärit. Tämä luonnos on sama jota käytin Shimellen kurssilla muutama viikko sitten.

Supplies: patterned papers Basic Grey & Sassafras Lass, journaling tag Fancy Pants, alphabets American Crafts & My Little Shoebox

Advertisements

9 comments on “Punaista, sinistä, keltaista

  1. mulla sama luonnos oli mielessä kun tein mun omaa sivua. Herneet on kyllä hyviä (niinku noi muutkin) ja hyvin oot skräpänny ilman tulostinta hei!
    kiva sivu.

  2. on kyllä aivan ihana sivu! herneistä tykkääminen sekä kesä kaikinpuolin välittyy hienosti. nyt kun on jo vähän syksyistä, niin heti kaipaa mennyttä kesää tällaisia tunnelmia nähdessään..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s