Peilin kautta kuvattua

Inspiroidu-valokuvahaasteessa piti kuvata peilin kautta. Vein peilin pihalle ilta-aurinkoon ja kuvailin. Peilin kautta katsottuna taivaan syvyys (tai korkeushan se oikeasti on) näyttää upealta! The photo challenge this week was to take a photo using a mirror. I took a mirror outside and took some pics. Through the mirror the depth of the sky looks amazing!

“Arkisetkin asiat voivat muuttua huomattavasti mielenkiintoisemmiksi silloin, kun vangitset ne valokuvaan peilin kautta. Anna peilin näkyä kuvassasi, mutta ikuista sen sisään haluamasi kohde. Hieman viistosti peilin kautta kuvatessa saat mielenkiintoiset kehykset itse kohteelle. Käytä mielikuvitusta myös erilaisten peilien suhteen!”

Toki  yksi tämmöinenkin tuli:

Of course one of these was documented too:

Lisään tähän ihan muuten vaan vielä pari aiemmin tänä kesänä peilin kautta ottamaani kuvaa. Ensin kuvakollaasi sovituskopista, jossa oli erinomainen valaistus. En ole kamalasti mikään hassuttelutyyppi, mutta sovituskopin uumenissa sitä saattoi tehdä vähän muitakin ilmeitä, kuin pepsodent-hymyä. This one is taken in the fitting room of a clothing store.

Tämä on otettu ennen jumppatunnin alkamista paikallisessa kuntokeskuksessa. Jumpat kuuluvat arkipäiviini ja kuvassa näkyvät balettitangot tuovat haikean tuulahduksen tanssiharrastuksesta, joka oli osa arkipäiviä parikymmentä vuotta. Taken at the fitness centre, I love this photo!

Kuvien ottaminen on joskus vähän noloa. Toivoin saavani kuvan jumppasalista, mutta mitä jos muita ihmisiä on paikalla? Ilokseni huomasin jumppaan mennessäni, että salissa oli vasta yksi henkilö. Istahdin lattialle, kaivoin kameran laukusta ja olin selailevinani vanhoja kuvia kamerasta ja siinä samassa napsaisin muutaman kuvan ilman salamaa. Tykkään tästä kuvasta ihan hirmusti, rauhallisuudesta ja väreistä!

Advertisements

10 comments on “Peilin kautta kuvattua

 1. Miten upeita kuvia! Korkeus todellakin korostuu peilin kautta, myös ulkona taivaan alla – ja itselle tuli mieleen se, kun lapsena kuljin kotona peili käsissä ja leikin käveleväni katossa…
  Ulkokuvista kivempi on minusta kuitenkin tuo pojan kurkistus, niin iloinen! Ja sovituskoppisarja on ihan mahtava, huisin hervoton 😀
  Viimeinen kuva taas… mä en ole koskaan voinut harrrastaa balettia (joitain muita tanssi- ja voimistelumuotoja kyllä olen harrastanut), mutta olen aina haaveissani ollut tanssija, ja tuon kuvan tunnelma koskettaa niitä haaveita sisälläni ❤ Kiitos!

  • kiitos, pia, kommentistasi. hauska idea tuo “kulkea talossa peili kädessä”, pitää varmaan näyttää se omille lapsille :).

 2. Ah, mitä kuvia! Kaikki omalla tavallaan ihan mahtavia. Vaikea edes valita suosikkia, mutta ehkä se minullakin kallistuu tuohon viimeiseen. Ja sama vika rahikaisella: minäkin olen halunnut ottaa kuvia kuntosalilla, mutta kun ei kehtaa, kun siellä on muitakin!

 3. Kauniita! Mulla on sama vika tuon kuvaamisen uskaltamisen kanssa. Lapsi on jo neljättä viikkoa päiväkodissa, mutta en ole saanut otettua sieltä kuvia 😦 Jotenkin tuntuu tungettelevalta kaivaa kamera ja alkaa räpsimään kuvia…

 4. Aivan ihania kuvia, taas 🙂

  Vaikea valita mieleisintä, mutta kyllä se tuo vimppa taitaa olla…

  Hassua, miten kuvaaminen välillä hävettää 🙂

 5. mä tykkäsin niin paljon tosta sovituskoppikollaasista!!! se paljastaa Lintsin todellisen minän. 😉
  kuten tykkäsin myös tosta tanssisalin kuvasta, sekin paljastaa Lintsin todellisen minän.
  ihana Eikku! ja mieletön taivas.

 6. Skräppääjien yhteinen kuvausangsti, hassua (ja tuttua) 🙂

  Noista sovituskoppikuvista saisi hyvän leiskan samaan tyyliin kuin se brittien tv-sarja, jossa viedään ihmiset pukukoppiin katsomaan itseään kokovartalopeilistä. Ja kurkistuskuva on mahtava ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s