Voihan hermo!

Inspiroidu-haasteessa piti tallentaa epämukavuusaluetta. Yksi semmoinen alue minulle on autoilu täällä Englannissa. Edelleen mennään ilman valokuvaa, kun printteri ei vieläkään toimi kunnolla. Olen jo niin epätoivoinen, että tilasin muutamia printtejä, jotta pääsisin askaroimaan kuvallisten leiskojenkin kanssa vaihteeksi. Inspiroidu challenge was to document something that you are uncomfortable with. To me one of those things is the traffic in UK. Another layout without a photo as my printer isn’t still functioning properly. I am getting so desperate to get pics printed that I actually ordered some prints.

Supplies: patterned papers My Mind’s Eye & Sassafras Lass, journaling tag Bo Bonny, border punch Martha Stewart, alphabets American Crafts, stamp Doodle Factory (colored with Promarkers), white gel pen Sakura, adhesive Glue Dots

Advertisements

14 comments on “Voihan hermo!

 1. Voin kuvitella, ettei ajatusmaailman kääntäminen vasuriksi suju ihan hetkessä. Itselleni tuottaa jo sekin haastetta, että vaihtaa kellon vasemmasta ranteesta oikeaan. Kehittää kuulemma aivoja, joten harrastan vaihtelua säännöllisesti… Kuten huomaat, käytän aivokapasitettiäni ihan täysillä päivästä päivään! heh…

 2. Saat täyden ihailuni siitä, että ajat siellä! En yhtään ihmettele, että pelottaa ja hermostuttaa! Hauskastipa olet käyttänyt kuviopapereita – ja tuo örkki on aikas söpö!

 3. Kiva sivu,josta tuli mieleen bussikyyti Oxford Streetillä ruuhka-aikaan: istuttiin yläkerroksessa etupenkissä,huimaa kyytiä “väärällä puolen tietä”!

 4. Tosi kaunis sivu!!!

  Ymmärrän sua täysin, vaikkei ihan samaan voikkaan verrata.

  Itte ajelin viimekesänä Namibiassa, pääasiassa pääkaupungissa ja vasempaa puolta. Ekan kerran tärisi joka ainoa paikka vielä kauan autosta poistumisen jälkeenkin!

  Ihailen sun rohkeutta ajaa vain 🙂

  • arvaa mitä, mun ensimmäinen ajokokemus vääränpuoleisessa liikenteessä oli namibiassa v. 2004, mutta ei windhoekissa vaan ihan pohjoisessa, sitten etoshassa ja swakopmundissa. stressaavaa se oli, mutta autoja oli niin harvakseltaan kaupungin ulkopuolella, että ei onneksi käynyt kuinkaan :).

   • olin TAIKin opiskelijoiden mukana semmosessa käsityöworkshopissa n. kuukauden. mulla on maisterintutkinto afrikantutkimuksen alalta, joten yksi tuttu TAIKkilainen pyysi mua heidän reissulleen mukaan.

 5. ihana sivu!

  minusta on ihan kamalaa olla ylipäänsä auton kyydissä englannissa, sillä vääränpuoleisen liikenteen lisäksi pikkutiet maaseudulla ovat niin kapeita ja mutkaisia sekä ajovauhti aivan liian kova.. huhhuh..

 6. mä en lähtis ikinä mihinkään jos olisin sinä. (mä varmaan kuolisin jos joku meidän lapsista oksentais autoon!)
  Mut sä oletkin sinä ja niin sisukas aina muutenkin ❤

  hyvin meet ilman kuvaa jälleen kerran.
  p.s. turvallista matkaa taas

  • siis eikö teillä ole kukaan lapsista ikinä oksentanut autoon?! voi onnekasta! meidän autoistuin on pesty varmaan 10 kertaa (oksennuskertoja on ollut paljon enemmän, aina ei tartte istuinta onneks pestä tai ei vaan jaksa pestä…).

 7. Ei kyllä itseäkään ihan heti huvittaisi lähteä ajamaan kylmiltään väärään suuntaan ja ihan eri liikennemassoissa kuin Suomessa… Oot sä vaan aikamoinen! =)
  Ei tää sivu kyllä kuvaa kaipaakaan, kuviopaperi luo kyllä oikean fiiliksen!

 8. Liikenne Englannissa on ahdistavaa kun tuntuu että autot liikkuvat kapeilla kaduilla melkein taloissa kiinni. Eikku on varmaan tullut minuun. Tapanani oli lapsuuden mummulareissuilla oksentaa autossa jo pihassa ennen kuin oltiin lähdetty edes liikkeelle;-)Pelkkä ajatuskin kiemuraisista teistä ja bensan hajusta oli liikaa. Mumba

 9. Tosi osuva yksityiskohta on nuo otsikot vinksahtaneet kirjaimet, kuvaa hyvin tunnelmaa varmaan sekä hermoilevalla etupenkillä että oksentelevalla takapenkillä…!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s