Pohdintaa kotiäitiydestä

Usein mietiskelen, että kuinka voisin enemmän dokumentoida nettielämääni. En tarkoita, että koko elämäni olisi netissä, mutta myönnettävä on, että sähköposti, blogi, Facebook ja esim. verkkokurssit vievät tosi ison osan vapaa-ajasta. Päätin hyödyntää tämänviikkoisen Inspiroidu-haasteen niin, että skräppäsin talteen erään keskusteluketjun viikon alusta. Aikaisemmin olen tallentanut Facebook-statuksia tässä sivussa. Myös esim. Shys skräppäsi niitä täällä, ja Lehtipollo täällä.

I often think how to document my online life a bit more. I don’t mean that all my life is lived though a computer screen but I have to admit that a huge portion of my free time is spent online (email, blog, Facebook, online courses etc). This week’s Inspiroidu challenge was to use somebody else’s text. I documented one thread on my Facebook wall from the beginning of this week. I have scrapbooked using Facebook statuses previously here, friends of mine have done the same here and here.

Keskustelu alkoi statuspostauksestani / The discussion began after my status post: I am feeling sad after recent comments that made me doubt my worth as a stay-at-home-mom (or especially a not-bringing-in-supporting-income-mom). Tiesin, että kotiäitiaihe on tunteita kiehuttava aihe ja vastauksia tulikin sen mukaan. Sitä juuri tarvitsinkin! Tässä kotiäitityössä kun ei mitään arvostusta saa, oli kivaa ja helpottavaa lukea muiden kommentteja. Luinkin ne moneen kertaan tuon päivän aikana.

Olen hankkinut joitakin tuommosia vintage-tyylisiä papereita ja koristeita. Tykkään niistä kovasti, mutta kylläpäs niitä on ollut vaikea käyttää! Tähän sivuun sain niitä vihdoin mukaan! I have got some of those vintage style papers and embellishments. I really like them but find them really difficult to use in my layouts! Finally I got to use some this time!

Supplies: patterned papers Bo Bunny & Daisy D’s, alphabets Making Memories, card board buttons Jenni Bowlin

PS. Tsemppiä kaikille kotiäideille ja jaksamista tärkeässä, mutta usein niin rasittavassa ja yksinäisessä työssä!

Advertisements

6 comments on “Pohdintaa kotiäitiydestä

 1. oih… kyllähän kotiäitejä pitää arvostaa ja minä en käsitä että miksi joku ei arvostaisi!!! Mutta entä minä joka olen kotona äitinä kissalle vain ..huokaus.. 😦

 2. Hienoa, että skräppäsit aiheesta! Eikö just tällä viikolla ollut joku tutkimus, että Suomessa arvostetaan kotihoitoa enemmän kuin muualla euroopassa???
  Mutta vaikkei kukaan muu ymmärtaiskään, niin sun perhe varmasti ymmärtää, arvostaa ja on kiitollinen!
  Jenni Bowlinit on joskus niin vaikeita,vaikka ihania ovatkin!
  Kivaa viikonloppua! =)

 3. Facebook-tyyliin täytyy todeta tykkään! 🙂 Loistavasti oivallettu toteutus haasteesta.

  Hienosti sopii nuo Jenni Bowlinit tähän. Oon monesti myös niitä ihastellut mutta mä en varmaan osais käyttää niitä missään..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s