Tilataidetta – Environmental Art

Pitkän aikaa ajatustasolla suunnitteilla ollut sivu tuli viimein tehtyä Inspiroidu-haasteen inspiroimana. The Inspiroidu challenge this week is “Art”.

128: Taide

Tätä haastetta voi tulkita useammallakin eri tavalla. Toteuta skräppäyssivu erityisen taiteellisesti tai skräppää aiheesta taide. Taide on erittäin suhteellinen käsite, joten mahdollisuuksia on aina pienen lapsen piirtelystä ranskalaiseen taidemuseoon asti. Ja paljon myös siltä väliltä. Myös oma skräppääminen on jo sinällään taidetta, mutta yritä tällöin viedä työn toteutus hieman perinteisestä linjastasi poikkeavaksi ja jos mahdollista, niin vieläkin taiteellisemmaksi.

Kestovaipat ovat nykyään osa jokapäiväistä elämäämme ja olen käytännön kautta huomannut villahousujen erinomaisuuden. Niiden toimivuuteen en alunperin oikein uskonut, mutta nyt ne ovat lapsella jalassa joka päivä. Villahousujen myötä käytettävien kestovaippojen kirjo myös kasvoi. Tai paremminkin kävi niin, että ostin käytettyinä kasan kestovaippoja, joista osa tarvitsi näitä villahousuja. Kestovaipat tarkoittavat tietenkin pyykkiä ja sitä oli ilo (pyykkifani kun olen, niin kuin jo tiedätte) ripustella ulos kuivumaan kesällä. Täällä Englannissa kestovaippojen käyttö on tosi harvinaista, joten naapurit varmaan ihmettelivät, että mitä tuolla narulla roikkuu pari kertaa viikossa! Tuota valokuvaa joku tuttuni joskus kommentoi, että “tilataidetta” – siitä tämä leiska!

Cloth nappies are part of our everyday life and I have been very pleased with the wool pants that keep the moisture in. I never thought they would work but they are  miraculous and my child wears them every day! I ended up purchasing a pair of these woolen pants after buying a bagful of second hand cloth nappies and some of them required the woolen pants as they were not water proof. Cloth nappies mean laundry, naturally. And I enjoyed hanging that laundry outside to dry last summer. Cloth nappies are still rare here in England so our neighbors must have been wondering what on earth I have on the clothes line hanging a couple of times every week! Somebody commented this photo that I have here on the layout: “real environmental art!” – that is what this layout is about.

Supplies: cardstock Bazzill, patterned paper & photo corners Pink Paislee, journaling tag YMBD, text dymo, alphabets American Crafts, adhesives Glue Dots & Tombow.

Advertisements

14 comments on “Tilataidetta – Environmental Art

  1. ihanaa tilataidetta! minua ärsyttää jos ihmiset viskoo pyykit kuivumaan miten sattuu, kun niistä saa helposti tollasta kivaa katseltavaakin aikaiseksi, niin sisällä kuin ulkona.. suloiset villahousut ja aivan upea sivu!

  2. Hauska sivu! Meillä taitaa olla samanlaiset vihreät villikset. Hienoa, että teillä on uskoa kestoihin ja villiksiin. Meillä se on nyt puolentoista vaippakauden jälkeen aikalailla kateissa. Pottaillaan innolla onneksi.

    • myönnettäköön, että on kestoissa omat rasittavuutensa. eikä meillä mies ole asiasta ollenkaan innostunut, joten yksin tässä asiassa olen. se ilo, joka niin ison ja olennaisen jätteen vähentämisestä tulee (ja myös rahansäästö) onneksi ylittävät ne kestojen negatiiviset puolet. kestovaippoja olen käyttänyt kohta vuoden. ensimmäinen lapsi meni kokonaan kertakäyttövaipoilla. tsemppiä pottailuun!

  3. My mum just picked me up a set of these off freecycle as she knows i was thinking of getting them, I’ve not seen those woolen covers before though, i will have to have a look next time i come over! 🐱

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s