Askartelukutsut tupperwaren malliin

Viime lauantaina emännöin askartelukutsut, jotka toimivat samaan tyyliin kuin tupperware-kutsut. Stampin’ Up on muutama vuosi sitten rantautunut Eurooppaan Amerikasta ja on saamassa täällä myös jalansijaa. Taisivat olla Hemppa, Veeruliiru ja Ommu, jotka mulle vinkkasivat tästä jutusta ja käskivät ottaa selvää. Minähän tein sitten työtä käskettyä ja nyt on kutsut pidetty! Last Saturday I hosted a Stampin’ Up workshop and we had a lovely time!

Meitä oli yhdeksän askarteluintoilijaa. Esittelijä Sarah teki ensin itseleimatusta paperista taittelemalla pienen pussukan käyttämällä Stampin’ Up -välineitä tietenkin. Sen jälkeen saimme jokainen tehdä ohjeita noudattaen ja välineitä lainaten joulukortin. Ai että, olipa ihanaa kokeilla uusia erilaisia juttuja, tekniikoita ja välineitä! There was nine of us crafters. First the demonstrator Sarah showed a way to fold a little paper basket using a paper she decorated herself with a stamp. After that everybody could make a Christmas card following the instructions, borrowing the tools and learning new techiques.

Askarteluosuuden jälkeen kiirehdin laittamaan tarjoiluja esille ja vieraat syventyivät tukimaan kuvastoa. Ohjelmassa oli myös pieni arvonta kaikkien osallistujien kesken palkintona pieni leimasinsetti. Olin niin kiireinen emäntähommissa, että kuvien ottaminen jäi enkä ehtinyt relata ja jutella vieraiden kanssa. No, se kai on emännän kohtalo. After the crafty bit I was busy with the food and the guests concentrated on the new catalogue. There was also a little raffle with a set of stamps as the prize. I was so busy with all the hosting stuff that forgot to take any more photos. Well, I guess that is part of being the hostess.

Tilauksia tuli sen verran kivasti, että sain muutamia kivoja juttuja emäntäpalkinnoksi (tästä kuuluu kiitos myös niille teistä, jotka teitte tilauksen kauttani. Kiitos!). Tilasin tietenkin muutakin ja nyt odotan innolla, että tavarat saapuvat ensi viikolla! Ihania, ihania tuotteita! There was enough orders to cover some hostess gifts. I of course ordered something else too and can’t wait to receive my order next week! Lovely, lovely products!

 

 

Advertisements

8 comments on “Askartelukutsut tupperwaren malliin

  1. Näyttipä hauskalta tapahtumalta! Ja kiitos, kun viitsit meidän tilaukset hoitaa. Kortti on tosi hieno! Opetatko meille uusia tekniikoita jouluna?

      • You’re right- they’re here in Germany, too! Didn’t know that!
        But I think I’ll wait until afeter Christmas or so; I’ve hosted several tupperware parties these past few months that I think I should give Max some rest from all these women occupying our house 😉

  2. mä katselin kanssa sitä kuvastoa sillon aikasemmassa postauksessa, mut musta tuntuu et oon niin tumpelo näissä leimailujutuissa ja muisteitakin mulla on ruhtinaaliset yks: versa finen musta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s