Heijastuksia – Reflections

Tässä osallistumiseni viikon valokuvahaasteeseen “Heijastuksia”: kieli-ilme kattilassa. Taking part in the weekly photography challenge “Reflections”.

Ei nyt mikään mieltäylentävin kuva, mutta kertoo meidän arjesta. Tuota (ärsyttävää) kieli-ilmettä saa katsella ihan liiankin kanssa. Kai se on siis ikuistettava myös kameralla! Not the most uplifting photo but describes our every day life – this (stupid) tongue twisting can be seen in our house so many times every day so I guess I had to record it.

Advertisements

7 comments on “Heijastuksia – Reflections

  1. Sulla on aina älyttömän hienoja ja oivaltavia kuvia näihin haasteisiin! Tääkin on ihan loistava! (Ja joo, ilman muuta on tallennettava myös niitä ei niin kivoja juttuja… ne on osa arkea siinä missä kivatkin jutut.)

  2. arki on tosiaan napattu tähän tosi osuvasti! ulkopuolisesta tämä kyllä näyttää pelkästään hauskalta, mutta voin kuvitella, että liika on aina liikaa 🙂

  3. heh, kiitos kommenteista :). mä en jaksais kattella kielitemppuja enää yhtään, valokuviakin ilman niitä on vaikea saada… mutta tietenkin tämä on vaan joku ohimenevä vaihe. nyt teidän kommenttien jälkeen olenkin oikein tyytyväinen itseeni, että sain tallennettua.

    xing, pitääpäs alkaa miettiä sopivaa leiskaa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s