Suodattimen läpi kuvattuja roomalaisia putkia

Inspiroidu-valokuvahaasteessa kehotettiin käyttämään jonkinmoista suodatinta. The photo challenge of Inspiroidu blog was to use a some sort of filter for photographing, meaning some other kind of filter than proper camera equipment.

Leiki astioilla, kalvoilla, harsokankailla tai osittain läpinäkyvillä materiaaleilla. Tässä haasteessa kuvataan erilaisten “kotikutoisten” suodattimien läpi. Saat aivan uudenlaisia valokuvia esimerkiksi erilaisten astioiden ja lasipintojen läpi, tosin pelkän ikkunan läpi kuvaaminen ei vielä tuo jännää efektiä kuvaan. Hauskaa jälkeä voi syntyä myös ohuen sifongin, organzan tai muun harsomainen kankaan läpi kuvaamalla! Millaisia suodattimia keksit käyttää?

Kuva on otettu tällä viikolla Roomassa (Palatino). Lukemattomien monumenttien ja raunioiden kunnostus ja ylläpito on siellä jatkuvaa ja välillä on vaikea saada kuvia suosituista kohteista ilman, että mukaan tulee rakennustelineitä tai nostureita. Tämä kuva on otettu semmoisen verkkokankaan läpi, joka ympäröi rakennusalueita. This photo is taken in Rome (Palatino) earlier this week. All the monuments and ruins need repair and maintenance and sometimes I felt it is impossible to have a photo of any of the attractions without including some cranes or scaffolding. This photo is taken through a mesh fence surrounding a maintenance site.

 

Advertisements

2 comments on “Suodattimen läpi kuvattuja roomalaisia putkia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s