Omaa rauhaa ääriviivojen kera

Kummallinen skräppäysjumi on vaivannut. Uusia ihania tarvikkeita on vaikka kuinka – ne Lontoon messuilta hankitut, ne Stampin’ Up:ilta tilatut tuotteet, ja lisäksi vielä iso kasa Two Peasilta tilattuja juttuja, jotka tulivat minulle monen mutkan ja matkan kautta (syyskuussa tilasin ne Amerikassa asuvan veljeni osoitteeseen, he muuttivat ja tavarani siirtyivät heidän mukanaan toiseen osavaltioon, isäni oli heillä muuttoapuna ja toi tavarani Suomeen, josta äitini toi ne viime viikolla tänne Englantiin tullessaan kyläilemään). I have been suffering from some kind lack of creativeness since it has been a few weeks since I did any scrapbooking even though I have a bunch of lovely new products (from the London scrapbooking show and the ones ordered from Stampin’ Up and an order from Two Peas). I needed to do something about it and only thing that helps to make your creative juices flowing again is to do some scrapbooking.

Askarteluhuoneen vapauduttua taas omaan käyttööni muutamien vieraiden jälkeen istahdin pöydän ääreen ja ajattelin uusia kivoja tavaroita katsellessani, että nyt on näillä jotain tehtävä. Niin aloitin, oli helpottavaa ja ihanaa löytää taas askartelun ilo pienen tauon jälkeen.

Osallistun tällä sivulla tämän viikon Inspiroidu-haasteeseen. I take part in the Inspiroidu challenge “outlines”.

113: Toteuta työ erilaisia ääriviivoja hyödyntäen. Ikuista kädet, rajaa kuvat tai piirrä otsikon kirjaimet pelkillä ääriviivoilla. Hahmottele työhösi sopivat ääriviivat ja loihdi vaikka Suomen rajat paperille!

Tykkään kovasti lopputuloksesta. Väriyhdistelmä vaaleanpunainen, harmaa ja valkoinen on rauhallinen, niinkuin tunnelma valokuvassa. Journaling on kirjoitettu hopeakynällä kuvan yläpuolelle: “Tungoksesta ja kovalla olevasta musiikista huolimatta ovat jumpat minulle rauhallisia omia hetkiä.” Tuosta sivussa olevasta valokuvasta kirjoittelin aikaisemmin täällä: “Kuvien ottaminen on joskus vähän noloa. Toivoin saavani kuvan jumppasalista, mutta mitä jos muita ihmisiä on paikalla? Ilokseni huomasin jumppaan mennessäni, että salissa oli vasta yksi henkilö. Istahdin lattialle, kaivoin kameran laukusta ja olin selailevinani vanhoja kuvia kamerasta ja siinä samassa napsaisin muutaman kuvan ilman salamaa. Tykkään tästä kuvasta ihan hirmusti, rauhallisuudesta ja väreistä!”

Hassua, miten muutamassa lempisivussani olen kaikissa käyttänyt noita kattokruunuja. Esim. täällä ja täällä. Taitavat tuoda hyvää onnea :).

Supplies: cardstock Bazzill, patterned paper Basic Grey (Basics White) & My Mind’s Eye (Bella Bella), rubon Hambly, punches Stampin’ Up & Martha Stewart, trinket beads Maya Road, alphabets Basic Grey & My Little Shoebox, adhesive Glue Dots.

Advertisements

13 comments on “Omaa rauhaa ääriviivojen kera

  1. Ihana! Koko sivu on niin rauhallinen ja seesteinen, juuri niin kuin oman hetken kuuluukin olla! Nauti niistä hetkistä täysillä, olet ihan jokaisen ansainnut.

  2. Ihanan rauhallinen sivu ja niin allekirjoitan sun journalingin!!!

    Ja kiitos taas rohakaisusta ottaa kuvia! Miten onkin joskus niin noloa niitä ottaa…?

    Niin ja hauska tarina Herneämpärin tilauksella! =)

    • joogatunneilla silloin tällöin käyn myös, tuossa nimenomaisessa salissa. ja olen mietiskellyt, että olisi kiva ottaa kuvia sekä jumpasta että joogasta kun on täysi meno päällä. mutta enpä ole vielä kehdannut… :). ehkä se on seuraava haaste!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s