It Grows

Tässäpä tämä viime postauksessa mainitsemani skräppisivu, jossa ei ole käytetty yhtään kuviopaperia. Tykkään tuosta valokuvasta hurjasti ja mietin minkälaisen sivun sen ympärille haluan tehdä. Halusin vähän mutta silti runsasta. Siksi paljon tilaa, valkoista ja kasvirykelmät.

Here is the layout without patterned paper that I mentioned in the last posting. I love the photo in the layout and was wondering what would be the most complimenting way of putting the page together. I wanted light and in a way a lot but little. Hence lots of white and space and the plant clusters.

Kaikki kasvit on leimattu erilliselle paperille ja leikattu irti, sitten liimattu tähän sivuun. Myös journaling-lappunen on leimattu ja perhonen myös.

All the plants were stamped on a separate paper and then cut out and glued on the layout. The journaling tag as well as the butterfly are also stamped.

Journaling reads simply: Potting plants with E in May 2010. The plants grow, so does the little boy! ❤

Supplies from Stampin Up: stamps set Just Believe & Bliss, inks More Mustard, Old Olive, Real Red, Crumb Cake, pearls, alphabets Play Date Quick Accents

Advertisements

12 comments on “It Grows

  1. Huiman kaunis sivu! Ja miten ihania kukkakoristeita olet tehnyt. Riittäisiköhän itsellä taito ja kärsivällisyys samaan 🙂
    Kukkien sekaan jäävä journaling on hieno!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s