Aamukaakaot

Yhtäkkiä tuli huoli, että sivu viikossa -tavoite ei täyttyisi tänä vuonna, koska vasta yksi sivu on valmistunut. Viime vuosi jäi vain muutaman sivun vajaaksi. Tänä vuonna haluan yltää samoihin skräppisivumääriin. Niinpä en viitsi heti alkuvuodesta jäädä kamalasti jälkeen. Tein pikasivun, jolla osallistun myös tämän viikon haasteeseen:

142: Asettele työhön tulevat materiaalit valitsemasi muodon sisään. Muoto voi olla ympyrä, sydän, kolmio tai muu yksinkertainen muoto. Se voi olla myös kirjain tai numero, mitä tahansa keksitkin. Täytä muoto kuvilla, papereilla ja koristeilla. Tarkoitus ei ole tehdä esim. pyöreää sivua, vaan sijoittaa sivun kaikki elementit tämän muodon sisään.

My entry for this week’s challenge: keep everything within a shape. The layout is about our daily morning ritual, hot chocolate for the boys. They want to put the cocoa powder in themselves and that causes more or less mess.

Supplies: Making Memories, Basic Grey, Bo Bunny, Glue Dots, Stampin Up, Sassafras Lass

 

Advertisements

9 comments on “Aamukaakaot

  1. Mukavasti tallennettu muisto, ja keltainen kaakaopurkki kuvassa vei minut yhtäkkiä 80-luvun alkuun, pieneen oranssivalkoiseen asuntovaunuun! Valokuviin saa todella kiinnitettyä muistoja…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s