Siskot

Vietän tässä muutaman ihanan rauhallisen päivän ilman lapsia. Tavoitteena on skräpätä kovasti, katsotaan kuinka paljon saan aikaiseksi. Yksi sivu on jo valmistunut, toisessa pitkä journaling kirjoitettu, kolmannelle sivulle on idea. Puolitoista korttia on myös tehtynä! I am enjoying a couple of child free peaceful days and my plan is to scrapbook a lot. I have finished one page, another one is half done, there is a plan for a third one. A couple of cards are on their way too.

Tällä sivulla osallistun Inspiroidu-haasteeseen, teemana mustavalkoinen. Mun sivu on ehkä vähän nipinnapin aiheen piirissä, kun ei ole ihan mustavalkoinen. This is my entry for the Inspiroidu challenge, “Black and White”. Mine is not quite b&w but hopefully close enough to participate.

143: Toteuta työ mahdollisimman mustavalkoisin värein. Mikäli et ole mustavalkoisten valokuvien ystävä, valitse skräpättäväksi vähemmän värikäs tai seepian sävyihin teetetty valokuva. Työhön voi sijoittaa pienen väripilkun mukaan.

Supplies: Jenni Bowlin, Basic Grey, My Mind’s Eye, Pink Paislee, Teresa Collins, Hero Arts, Glue Dots

I used Pencil Lines’ sketch 217.

Advertisements

20 comments on “Siskot

  1. Niin kiva sivu! Ja juuri sopivan mustavalkoinen. Ihanan kuvan tunnelma olisi muuttunut ehkä liiaksi, jos sen olisi muuttanut mustavalkoiseksi.
    Pikkutarroilla kirjoitettu teksti on voimakas ja ihanan tunnelmallinen.
    Tykkään!

  2. Minähän olen jo kuvaa kovasti kehunutkin, ja tässä se sai hienon ympäristön! Minäkin tykkään teistä kaikista!

  3. Niin toimii! Minulle tuli tästä heti mieleen myös sellainen silhuettikuva, jossa tosin lasten sijaintia pitäisi vähän muuttaa, jotta erottuisivat kuvassa. Siis ihan täysin mustavalkoinen. Sellainen siskojen profiilit, perhe 🙂

  4. xing, toi on kiva idea! ens kerralla kun otetaan yhteiskuvaa, pitääkin asemoida ihmiset niin, että siitä saa tehtyä myös silhuettikuvan :)!

  5. OOoooo! I love it! I want to learn how to make one! Is there a place online I can look since I can’t attend your class?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s