Mazebook: Saksa

Piiitkästä aikaa olen tehnyt mazebook-minialbumin. Tämän meidän kahdesta Saksanvuodesta kertovan kirjasen tein ohjaamaani askartelukurssia varten. Ai että, tykkään niin tästä meidän kurssista ja kolmen kerran jälkeen osallistujat pyysivät kolme lisäkertaa! Harmi kun me ihan kohta muutetaan, muuten olisin mielelläni jatkanut kurssia vaikka kuinka kauan! Its been a while since my last mazebook. This one is about our two years in Germany. I prepared this for the papercraft course that I am instructing.

Supplies: Stampin’ Up! & American Crafts

Niin ja taitaa tämä sopia viikon Inspiroidu-haasteeseenkin, “Yhden kirjaimen korostaminen”. This actually works for this week’s Inspiroidu challenge: Emphasize a letter.

144: Valitse jokin kirjain ja korosta sitä työssäsi. Voit rakentaa koko työn tämän kirjaimen varaan tai poimia esimerkiksi otsikosta mieluisen kirjaimen ja toistaa tai korostaa sitä. Voit käyttää yhtä suurta kirjainta tai lukuisia pieniä kirjaimia, tehdä koko työn tämän kirjaimen muotoon tai ommella kirjaimen vaikka ompelukoneella!

Advertisements

10 comments on “Mazebook: Saksa

  1. Tekisi joskus mieli kokeilla mazebook:a mutta en ole ottanut härkää sarvista (vielä). Kirja näyttää niin kauniilta että uskaltaiskohan sitä itsekkin yrittää .. hmm ..

    • olin laiska enkä jaksanut kuvailla kaikkia sivuja… voin ottaa kirjasen vaikka mukaan intohimona skräppäykseen :).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s