Kaakao

Piti käydä tänään Lontoossa asioilla. Junalla menin ja tulin, tulomatkalla nautin tyhjästä junavaunusta, kaakaosta, auringonpaisteesta ja Stampin Upin katalogista.

Tällä kuvalla osallistun Inspiroidu-valokuvahaasteeseen: Lähikuva. This week’s photo challenge: Close up.

Advertisements

11 comments on “Kaakao

  1. voi kun mäkin voivin mennä lontooseen junalla! 😀 huoh… mut onpa kaunis kuva niinkin arkisesta asiasta kuin kaakaomuki.

    • no joo, mut tämä oli eka kerta kun lontooseen olen junaillut koko tämän kymmenen kuukauden aikana! kun tänne muutettiin nyt toista kertaa, ajattelin, että sitten kyllä mennään ja hyödynnetään lontoon läheisyyttä usein! mutta ei sitä vaan tule lasten kanssa yksin lähdettyä! ja se on kaiken lisäksi sikamaisen hintasta! pulitin tuosta edestakaisesta reissusta aamun sesonkiaikaan £50! enkä muutenkaan lasten ja rattaiden kanssa hirveästi haluaisi sinne tunkuun ja ahdinkoon ihmisten joukkoon itseäni änkeä.

      mutta sanottakoon, että kun tulin kotiin, tuntui, kuin olisin juuri käynyt ulkomailla :D! jos mulla olisi seuraa, niin ehkä lähtisin vaikka museoita ja akvaariota katsomaan lasten kanssa. se nyt jää tältä erää muuton ollessa ajankohtainen, mutta joku toinen kerta ehkä sitten!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s