Simplify

Välillä iskee ahdistus. On niin paljon tehtävää ja liian vähän aikaa. Olisi niin paljon mielenkiintoisia juttuja, joita haluaisin tehdä ja kokeilla. On niin paljon mahdollisuuksia, oikeastaan liikaa. Valinnanvaikeus ahdistaa. Ja liika tavaramäärä! Päätin viime vuoden lopulla, että jotain on asialle tehtävä. Vielä en tarkkaan tiedä kuinka elämän yksinkertaistaminen ja siten elämästä enemmän nauttiminen tapahtuu, mutta ainakin ajatustasolla joitakin ideoita yksinkertaistamisteeman toteututtamisesta on.

Sometimes I get distressed by the overwhelming amount of things, opportunities and possibilities that there are. How to choose the best ones. Also the amount of stuff is bothering me. In the end of last year I decided that I must do something about it. I must simplify my life in order to enjoy it more. I don’t know yet how to put this plan into action but some simple ideas I have. Let SIMPLIFY be the word of the year!

Olkoon YKSINKERTAISTAMINEN mottonani tänä vuonna kaikilla elämänalueilla!

Sivu on taas vaihteeksi valokuvaton. Otsakkeeseen tein pienen saranan, jotta sitä voi nostaa ja lukea alla olevan tekstin: “Prioritize, organize, focus, get rid of stuff, refer to D. F. Uchtdorf ‘Of the things that matter most’ Oct 2010”.

Again a layout without a photo. I made a little hinge so that the title can be lifted up to reveal the journaling underneath: “Prioritize, organize, focus, get rid of stuff, refer to D. F. Uchtdorf ‘Of the things that matter most’ Oct 2010”.

Osallistun tällä sivulla viikon Inspiroidu-haasteeseen. This is my entry to this week’s Inspiroidu challenge: “Motto”.

146: Mikä on mottosi tai lempihokemasi? Skräppää omasta elämänohjeestasi tai tallenna lapsen hokema. Motto voi olla vakavasti otettava omaa asennetta kuvaava lause tai hieman leikkisämmin otettava lausahdus.

Supplies: Stampin’ Up!: stamp set Notably Ornate, patterned paper Elegant Soirée, scallop border punch, alphabets On Board Alphabet Soup, pen Stampin Write Marker Real Red, neutral brads

Advertisements

20 comments on “Simplify

  1. Ihana, kaunis sivu. Ylemmästä kuvasta luulin että se on albumin kansi – mutta onhan se tavallaan, jonkinlainen aloitus ainakin. Otsikon idea on hyvä ja toteutus tosi kaunis. Ja ajatus sivun takana sekä itse otsikkosana, kauniit nekin! ❤

  2. Pingback: Etsi | Ommu

  3. selkeästi suosittu motto. same here.. tänä vuonna juuri olen tuota hokenut itselleni.
    tosi hieno sivu. asettelu ja kaikki, mutta erityisesti tuo miten sana on “ovi” jonka alla toi teksti. hienosti keksitty!

    Ansku

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s