Ilmassa

Viikon valokuvahaaste on “Ilmassa”. Tämmöistä ilmailua meillä näkyy päivittäin, nimittäin sängyssä hulluna pomppimista! Mutta enpä onnistunut ikuistamaan molempia ilmassa yhtä aikaa. This week’s photo challenge In the Air.

Toinen ilmakuva on otettu sunnuntaina, niinpä se ei ole mukana haasteessa, mutta laitan sen tähän kuitenkin. Laskeuduttiin juuri ennen auringonlaskua Helsinkiin ja voi että oli kaunista Suomenlahden yllä: jäätä, lunta, aurinkoa, sinistä! Another air-photo was taken on Sunday just before landing above the Gulf of Finland. So beautiful – ice, snow, sun, blue!

Huomenna T:n synttärijuhlat. Kakku on onneksi valmis, jääkaapissa odottelemassa juhlien alkamista. Ja ihanaa, lauantaina Intohimona Skräppäys -tapahtumaan!!! Tomorrow it’s T’s birthday. The cake is ready and waiting in the fridge for tomorrow’s party. And on Saturday its a big scrapbooking event here in Helsinki. Can’t wait!

Advertisements

5 comments on “Ilmassa

    • niin mentiin! näin sut vilaukselta juuri ennen sun kurssien alkamista ja viideltä meidän päiväkävijöiden piti jo poistua. ensi kerralla sitten :)!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s