Backbone. Double it all.

Jee, skräppäsin! Tykkään niin mun askarteluhuoneesta: tilaa, valoa, uusia tarvikkeita! Pienen haastetauon jälkeen otin osaa Inspiroidu-haasteeseen.

154: Tuplasti kaikkea

Tuplaa kuvat, tuplaa koristeet ja kirjoita kahdesti. Kuvien ei tarvitse olla samanlaiset, ei myöskään otsikoiden eikä kirjoitusten. Pyri valitsemaan kuitenkin samanlaiset koristeet. Asettelun ei tarvitse olla symmetrinen, mutta tuplaa jokainen sivulla oleva asia.

Scrapbooking <3! I so like my new craft room: space, light, new materials and tools! After a little break with challenges I took part in Get Inspired challenge: Double it all.

Aikaa ei ollut kamalasti, joten en mietiskellyt turhia. Päällimmäiset paperit pinoista, sattui myös löytymään kaksi samaa kuvaa (printteriä kun ei vieläkään ole). Journaling-lappuset tein itse Stampin Upin leimoilla ja leikkurilla. Helpotus oikeastaan, että sain käytettyä tuon kuviopaperin, josta tykkään kamalasti. Se on semmoinen paperi, jonka ostaa ihastuksissaan, mutta joka helposti tuppaa jäämään käyttämättä. Teksti syntyi, kun mieheni kutsui minua eilen perheen selkärangaksi. Se oli oikeastaan kiva kuulla, sillä kyllähän se niin taitaa olla. Äidit ne ovat niitä, ketkä koko hässäkkää pyörittää. Samalla se muistutti minua suuresta vastuustani ja tärkeästä roolistani perheessämme. Esimerkiksi siitä, että oma mielialani määrää hyvin pitkälti koko perheen mielialan ja tunnelman kodissa. Tällä viikolla mielialat ovat menneet suureksi osaksi negatiivisella puolella sairastelujen ja monen muun asian (mm. oman itsekkyyden) takia. Muuttukoon tämä morkkis nyt kevään myötä kukoistavaksi äitiyden iloksi!

I didn’t have a huge amount of time so didn’t waste any time planning. I just grabbed the first papers from the drawers and happened to find two similar photos (I still have no printer). The journaling tags I made myself using Stampin Up stamps and punch. Actually its a relief that I got this patterned paper used. I really like it but find it quite difficult to use. Typical example of those papers that you absolutely fall in love with when you see it, you simply have to have it and then it sits in your drawer for years because you don’t know how to use it. The text was created around something that my husband said to me yesterday, that I am the backbone of the family. It was a nice thing to hear, in a way, but also reminded me of the huge responsibility and important role that mothers have. Like, for example my attitude and mood defines the whole atmosphere at home. Lately that atmosphere hasn’t been great due to illness and other things (like my selfishness). Let a new era begin now and let the depressing mood turn into a blossoming joy of motherhood!

Supplies: patterned paper My Minds Eye, alphabets Doodlebug Design, ink & punch Stampin Up, stamps Project Life & Stampin Up, adhesive Glue Dots

Advertisements

13 comments on “Backbone. Double it all.

  • siis parasta on se, että noihin journaling-lappusiin on sopiva lävistin. ei tartte leikata saksilla mitään :)! ehkä olen laiska, mutta mulle se on ainakin iso apu ja ajansäästöä myös ;).

 1. halaus hyvälle selkärangalle!
  (mua nauratti toi “muuttukoon kukoistavaksi äitiyden iloksi” . Se kuulosti ihan taikasanalta jolla kaikki kiukuttelu ja valitus haihtuu taivaan tuuliin… Onneks sitä voi olla iloinen äitiydestä vaikka välillä tuleekin väliin huonoja päiviä tai jopa viikkoja. Sä olet Linda hyvä äiti!)

 2. Nii-in… Muista pitää huolta myös “selästä”!
  Mä vielä pystyin pidättelemään itseäni, mutta pakkohan toi tarinointi-leima-lävistin-juttu on tilata…

 3. Tarinointilappuleikkuria etsin juuri viimeksi Intohimossa, mutta kellään ei ollut myynnissä. Hetken jo epäilin, että onkohan sellaista olemassakaan..en osannut edes kuvitella, että olisi olemassa jopa yhteensopiva leimasin-leikkurisetti!

  Nuo linnut ovat aina ihania! Tyylikäs sivu, kaiken kaikkiaan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s