Kaikenlaista – A bit of this and that

En ole ikinä kipeä, mutta nyt jostain syystä sairastelua, sekä omaa että lasten, on jatkunut jo kaksi viikkoa. Liekö kiittäminen uutta ylämaiden ilmastoa? Joka tapauksessa flunssasta ja kuumeesta huolimatta olen pistänyt töpinäksi saadessani tänään muutaman tunnin omaa aikaa. I’m never ill but for some reason (this highland’s climate, perhaps?) I have now been sick for two weeks! Nevertheless I have managed to get a lot done today when I got a few hours My Time.

Työväline-valokuvaushaasteeseen tuli kuva melkein kuin itsestään. Kameran olin vain asettanut pöydälle ottaakseni kamerakaapelin ja kameran ruudulla pilkottikin kiva kuvakulma. Työvälineitähän siinä, niitä perusjuttuja – paperia ja kynät penaalissa. Kaiken maailman Big Shottien ja kuumailmapuhaltimien ohellakin ovat nuo perustarvikkeet aivan välttämättömiä! Here’s a simple entry to a photography challenge “A Tool”. In the world of Big Shots and heat tools are the basic tools like paper and pens still essential.

Viime päivinä olen yrittänyt edistää Stampin’ Up-juttuja. Sain valmiiksi flyerin, jota nyt olisi tarkoitus jakaa naapurustoon ja sekös mua jostain syystä jännittää aivan älyttömästi! Lupailen avoimia ovia meidän kodissa ja samalla kun toivon paljon osallistujia, pelkään että joku ihan oikeasti ilmoittautuu ja tulee mukaan! Mikä mua sitten oikein jännittää? Kai se, että olen tällä alueella uusi, tai se, että en ymmärrä skotlannin aksenttia jos joku soittaa mulle ja tahtoo varata paikan tai workshopin. Tai se, että olen  niin uuno Big Shotin käyttäjä vielä, tarvitsen paljon lisäharjoitusta! Turhaan jännitän, tiedän sen. Avointen ovien toteutuessa siitä tulee hauskaa! Illalla varmaankin lähden vähän jaloittelemaan ja tuuppimaan noita lappusia postiluukuista sisään. Toivottakaa mulle onnea! During last days I have tried to progress with Stampin’ Up stuff. I made a flyer that I need to drop around the neighborhood and I feel very  nervous about that. The flyer is about an Open House Workshop and while I am hoping for many people to attend I am afraid of somebody actually taking part! No need to worry, I know, but still as I am the new person around and can’t even always understand the local accents I have a right to feel a bit nervous, right? Wish me luck!

Jotta flyer olisi valmis, piti mun saada vihdoinkin Stampin’ Up-blogi järjestykseen ja suunnittelemani virtual clubit valmiiksi ilmoittautumisia odottamaan. On se blogi ollut auki jo useamman kuukauden, mutta sivupohja oli kamala ja muutenkaan en tykännyt mokomasta blogista ollenkaan. Tänään ehdin sen kanssa vähän askarrella ja siitä tulikin mieluisampi! Nyt ehkä kehtaan sen osoitteenkin paljastaa: http://stampinlin.wordpress.com/. Tervetuloa vierailulle! In order to have the flyer ready to be delivered I had to finally sort out my Stampin’ Up blog that has been in horrible state. Now I dare to reveal the address: http://stampinlin.wordpress.com/. You are welcome to have a browse!

Tässä vielä kortti haasteeseen, jossa piti koristella myös kortin sisä/takapuolta. And another card for a challenge where decorating the back / inside of the card was required.

Kortin takakanteen embossasin tuommoisen, johon voin omat nimikirjaimeni sutaista.

Advertisements

8 comments on “Kaikenlaista – A bit of this and that

  1. Toivottavasti avoimet ovet sujuu hyvin (ja varmsti sujuu!) ja saat uusia asiakkaita/ tuttavia naapurustosta. Olet tosi reipas ja rohkea kun järjestät tuollaista, hienoa 🙂 Onnea hankkeelle!

  2. Hienoa kun järkkäät tuollaista! Musta oli niin kiva kun meidän naapuri kutsui kaikki rappulaiset hänen luokse yksi su-ilta. Peräti kahdeksan tuli. Suunniteltiin yhteistä ullakkosiivousta ja juteltiin. No, tää oli vähän erilainen juttu mutta yhteisöllisyydelle jee jee 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s