Koulukuva-aikajana

Inspis-haasteessa piti skräppäillä aikajana. Mun oli ihan pakko (vihdoin) tehdä sivu vanhoista koulukuvista, käytinkin ihan alkuperäisiä kun niitä vieläkin on jäljellä. Anskikin oli tehnyt mallisivun samasta aiheesta ja hieno sivu olikin. Get Inspired Challenge this week was a time line. I simply had to use my old school photos from the 1st grade to the end of high school, 12 years all together. What a precious batch of pics! They tell so much, just look at the (horrendous) clothing for example, or hair, totally representing the time :D!

157: Kokoa tapahtumaketju yhteen ja tallenna aikajana. Asettele kuvat ja tapahtumat aikajärjestykseen, merkitse virstanpylväät ja luo mielenkiintoinen historiikki.

Taustapaperissa oli paljon noita valokuvien värejä, niinpä sitä oli pakko käyttää tässä. Ja tuo kuviointi kyllä kuvaa aika hyvin mun ala-asteaikaa – vaaleanpunaista, söpöä, norsuja ja leppäkerttuja :). Vähän särmää numeroteipistä kun yläasteelle siirryttiin, mutta kyllä se girly girl aina siellä oli mukana, näin kertoo pitsireuna. Journaling sanoo näin:

“Rakas kuvasarja, joka kertoo tarinaa 12:n vuoden ajalta. Neonkeltaiset henkselit, permanentti, takatukka, pitsinen irtokaulus… Voi apua! Edustin aikaani! Ja tuolta ajalta on lukuisia mahtavia muistoja ja ystäviä!”

Melkein harmitti, kun yliopistolta ei saanut koulukuvia! Tähän sarjaan olisin voinut liittää kauppaopiston kaksi kuvaa, mutta tilanpuute alkoi vaivaamaan. Muille tämmmöinen kuvasarja nyt ei ehkä ole kovinkaan merkityksellinen, mutta kun itse näitä kuvia katselen, huomaan kuinka paljon ihmiseloa mahtuu kouluvuosiin! Jokaisen kuvan kohdalla voin melkein astua sisälle ko. aikaan ja muistan ehkä luokkatilan, ketkä olivat silloin mun parhaita kavereita, kenestä pojasta tykkäsin, mitä vaatteita käytin, missä kävimme lomalla, mitä harrastin jne. Kyllä kouluvuodet ovat niin merkittävää aikaa kasvussa omaksi itsekseen, aikuiseksi lopulta. Olen onnekas, kun minulla on kouluajalta vain hyviä muistoja!

Supplies: My Mind’s Eye, 7 Gypsies, 3ndy papir.no, Dymo, Glue Dots, ABSeas, Hero Arts, Stampin Up, Basic Grey

Advertisements

19 comments on “Koulukuva-aikajana

 1. Onneksi tuo selvitys koulukuvien merkityksestä jää tallelle tänne blogiin, vaikka minusta sen voisi tallentaa tuon sivun taakse.

  Sivu on eloisa!

  • voisin vaikka printata selvityksen ja liimata sen sivun taakse! hyvä idea ommu. useinkin blogeissa ihmiset kovasti kirjoittelevat sivun tekemisen taustoista, ne olisi kiva todellakin liittää itse sivuun (sivun taakse).

 2. apua— siis oikeesti mullakin on ollut jossain koulukuvassa tuo irrallinen pitsikaulus – yök! Siis mulla… olipa sekin villitys, sanon minä! Upea leiska ja ihania juttua!

 3. Hellyttävä kuvasarja. Niin tutut vaiheet ja kampaukset… 🙂

  Leiskassa lempparini on kahden tarinointilapun yhdistäminen yhdeksi. Tarinan ehdoilla! 🙂

 4. Ihanaa tyyliä, kertakaikkisesti =D Ihana idea laittaa selvitystä takapuolelle.
  Mä olen kuule kasvanut sun kanssa saman kunnan rajojen sisällä, mutta eri taajamasta. Jos yhdistän oikein niin asuit siellä kunnan “nimikko”paikkakunnalla.

  • hauskaa, pieni maailma :D! minä asustelin kunnan suurimmalla (ainakin väkiluvultaan) paikkakunnalla, k:lla sen nimi alkaa :). ollaankohan me joskus sitten tavattu in real life?

 5. Aivan ihana! 😀 Ja ai vitsit kyllä näitä sunkin kuvia, ihan loistavia hihih. Tuttuja tukkatyylejä bongaan, kuten tuo sivulle käännetty etuheitto kera etutukan ja todellakin nuo donitsit, ai että 😀 Ja voin samaistua myös tuohon kukallisten kauluspaitojen aikakauteen. Heh, näistä aiheista kyllä riittää niin paljon puintia, että melkein sais toisenkin sivun siitä aiheesta aikaiseksi 😛

  • epäilemättä :D. minä juuri mm. sun kuvia kattelin kun kaivoin esille noita omiani koulukuvalaatikosta :). mulla on kaikki tallessa edelleen.

 6. Niin ihana! Pitää käydä äitin kaapeilla, josko olisi vielä omatkin koulukuvat tallella! Jokaisen pitäis kyllä tehdä tällainen sivu, ihan jo vaate- ja tukkamuodin tallentamisen takia! =)

 7. voi miten hauskaa oli katsoa kuvia sinusta vuosien varsilta, ja seurata tietysti muuttuvaa hiuslookkia. 🙂

  Ansku

 8. Aivan huippuihana sivu! Aikakausien tunnusmerkit hykerryttävästi näkyvillä (erityisesti kampauksissa, joissa mennään lyhyestä permiksen kautta eteenpäin;) ).
  Journaling-idea hieno: Kahden pilven yli kirjoitettu teksti näyttää kivalta!

 9. voi lintsi! nää on niin mahtavia! 🙂 en tiedä uskaltaisinko laittaa omiani jonoon… 😀 näytät yllättävän paljon nuorimmalta siskoltas.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s