“Se pääsee kansioon!”

Ai että mä tykkään skräpätä! Oli taas niin kivaa tehdä sivu, johon sain yhdistettyä erään pitkään odottaneen kuvan sekä termin resepteille, jonka halusin ikuistaa. Inspiroiduin viikon haasteesta. I just love scrapbooking! I so enjoyed again working on this layout where I put together a pic that has been waiting to be scrapbooked for a long time and a phrase that has become a term with my sisters regarding recipes: “This goes into the folder” – meaning that if a recipe is good enough it is worth keeping and storing in a recipe folder. This is also my entry in this week’s Get Inspired challenge, using cursive in the title and text and even in embellishments.

158: Taiteile ja kaunoile! Kirjoita koukeroita ja tee kaarroksia. Haasteen aiheena on käyttää kaunokirjoitusta vähän joka puolella – otsikossa, tarinassa ja ehkäpä koristeissakin.

Melko simppeli sivu ja twistasinkin! Tykkään itse lopputuloksesta, on aika mun tyylinen – vaaleanpunaista, pitsiä ja ruokaa :).  A relatively simple layout based on a sketch. I like the outcome, I suppose it is a layout very much my style: pink, lace and food :).

Supplies: Basic Grey, Sassafras Lass, Hero Arts, Glue Dots, embellishments from Xing

Advertisements

10 comments on ““Se pääsee kansioon!”

  1. Gillar!! Valokuvan värit toistuu kivasti paperissa, ja fontistakin tykkään. Ja kuvassa oot super-emäntä! (Toki olet sitä myös kuvan ulkopuolella) Myös minä tykkään meidän termistä 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s