Lippunauhaa – Bunting

Olipa kiva Get Inpsired -haaste! Tykkään kovasti lippunauhoista ja viime viikonkin haastetyössä semmoista käytin. Design Teamin töissä oli tosi kivasti käytetty vähän erilaisia nauhoja perinteisen sijaan. Aloittelin tätä sivua paikallisen skräppäyskaverini Camillen kanssa. Hän onkin melkein sukua julkkikselle, sillä tuntee erittäin hyvin Lisa Bearnsonin siskon ja aika hyvin myös Lisan, joka oli juuri lähettänyt hänelle sähköpostia :). What a fun challenge this week: use bunting flags. I love them and used some in last week’s challenge too. I started this layout with a local scrapbook friend of mine, Camille, who happens to know Lisa Bearnson and her sister very well!

160: Nyt päästään leikkimään lippusiimojen kanssa! Lippusiiman voi rakentaa muutenkin kuin perinteisistä viireistä. Käytä sydämiä, palloja, kirjaimia tai vaikka pieniä valokuvia! Viritä työhön itsesi näköinen lippusiima.

Haastoin itseni lisäksi käyttämään vaihteeksi taas vain pelkkiä Stampin’ Upin materiaaleja, jotta olisi jotain uutta skräppäystä esitellä workshopeissa. Siksipä sivu on vaihteeksi englanniksi. Sivun rakentaminen kesti pidempään kuin mikään sivu pitkään aikaan. Tykkään kovasti tuosta valokuvasta enkä halunnut sen hukkuvan kuviopapereihin. Mallasin yhtä, kokeilin toista, kaivoin esille kolmannet… Tykkään lopputuloksesta! Vähän distressausta ja reunojen väritystä musteilla antamaan “teollista tunnelmaa”, jota tuossa kuvassa jo on. In addition to the weekly challenge of bunting I challenged myself to use only Stampin’ Up’s products to have something new scrapbooking related to show in the workshops.

Lippunauha on tehty Stampin’ Upin lävistimen kanssa. Varsinaista lippulävistintä ei ainakaan vielä ole saatavilla, mutta tämä malli sopi hyvin! Taitoin vain palaset puoliksi ja niittasin yhteen. The bunting is made by a Stampin Up Modern Label punch.

Sivussa käytin pitkästä aikaa luonnosta. I used a sketch to help me with this layout. It is a Basic Grey Map.


Supplies: Stampin’ Up!

Advertisements

11 comments on “Lippunauhaa – Bunting

  1. Ihana kuva! HAuskat lippusiimat =)

    Kiitokset muuten edelliskertaisesta vinkistä, ei tarvinnut miettiä kovin montaa yötä yhteyttä mistä olit tuttu.. Löysin sut lukion koko luokan valokuvasta vm 96-97 =)

  2. Upea sivu! Todella kaunis valokuva. Mahtavat värit sekä kuvassa että koko leiskassa. Tarinointikin niin täynnä positiivisuutta : )

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s