Pakko mennä rannalle

Suomessa kuulemma tuskastellaan kuumuuden kanssa, mutta eipä vaan täällä Skotlannissa. Lämpötila on aurinkoisenakin päivänä alle +20. Viikko sitten tosin se kesä tuli tännekin, kahdeksi päiväksi! +26 sanoi säätiedotus. Niinpä oli ihan pakko lähteä kaupungin rannalle, jos nämä kaksi päivää vaikka olivat kesän ainoat lämpimät. Rannalla oli sen verran tuulista, ettei pitkähihaisia tarvinnut ottaa pois, mikä oli ihan hyvä myös auringolta suojautumisen kannalta. Ihana ranta, hauska leikkipuisto, nuudeliravintola. Jee! I know the people in Finland are suffering in a heatwave but not certainly here! Even on a sunny day the temperature barely reaches +20. But last week we had an exception! The weather forecast gave us hope: +26! So naturally I had to head to the lovely city beach with the kids as you never know, these two days may have been the only warm days this summer! We had a lovely time, it is such a beautiful beach with a fun playground and good restaurants.

Tein pitkästä aikaa tuplasivun, jotka ovat kyllä tosi kivoja, mutta jotenkin työläitä. Käytin kivaa Pagemapsin kesäkuu2010 -luonnosta. Its been a while since I made a double layout so here is one, in letter-size. I used a Pagemaps sketch from June 2010.

Kivaa oli tehdä sivu “ihan muuten vaan”, ilman haasteita tai muita. Pagemapseissa on niin monta kivaa luonnosta, joita haluaisin kokeilla, että pitääpä oikein ottaa urakaksi tehdä vähän niitä. It was nice for a change to make a layout that is not for a challenge. There are so many lovely sketches available in Pagemaps that I will certainly make an effort to make the most of them :)!

Supplies: Fancy Pants, Hambly, Jenny Bowlin, Stampin’ Up!, Pink Paislee, Glue Dots, Sassafras Lass

 

Advertisements

10 comments on “Pakko mennä rannalle

 1. upeat puhalluskukat! minustakin on usein kiva lähteä liikkeelle itselle mieluisista luonnoksista ja huomata miten joku ajatus sekä kuvat yksinkertaisesti loksahtavat paikoilleen luonnoksen avulla.

 2. Ihana tuplaleiska! Siniset ja punaiset sävyt kuvissa pomppaavat ihanan raikkaasti esiin.
  Eipä muuten oo enää lämmintä täällä, nyt taitaa olla +12.. 😦

 3. Ihania kuvia!! ❤
  Sivussa on ihanan raikas värimaailma ja hienosti hyödynnetty luonnos! Tuplaleiskat taitaa meissä kaikissa herätellä tunteita puolesta ja vastaan ja kaikkea siltä väliltä! =)

 4. Onpas kiva sivu. Punanen ja sininen passaa tosi kivasti yhteen. Mie tykkään ihan älyttömästi tuplalettereistä. Isompi ku 12 tuumanen, mutta pienempi ku tupla 12″ eli just sopiva useammalle kuvalle. 😀

 5. Väritykseltään ihanan raikas tuplaleiska. Hienot kuvat ja kesäinen meininki. Tykkään kovasti otsikon jakamisesta kahdelle riville sekä laitojen kukkakuvioista. Ihana!

 6. Taas ihailen kaikkea, mitä olet käsilläsi saanut aikaan, Linda! Tosi hienoa, miten elämässä jokainen voi löytää omia tapoja tuoda esiin sitä rikasta sisäistä maailmaa, joka pinnan alta löytyy. Mä oon jotenkin hurmaantunut tästä sun toiminnastas 🙂

  • kiitos anna ihanasta kommentista! tämä askartelu on mulle terapiaa ja ihana tapa dokumentoida valokuvia ja siinä samassa pieniä arkisia asioita. suosittelen :)!

 7. Kieltamatta naita katsellessa vahan heraa pieni scrathcbookkari sisalta. Nyt ei viela ole sen aika, mutta ehka se ilmestyy jossain vaiheessa ovelle. Keep on the good work, darling 🙂 Juu, kaikenlainen ahertaminen ja puuhastelu on tosiaan terapeuttista, varsinkin, kun lopputulos huokuu kauneutta!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s