Viikkot tyhjää täynnä – Week full of nothing

Osallistun pitkästä aikaa Inspiroidu-haasteeseen. I am taking part in Get Inspired-challenge – a piece of old diary (calendar).

193: Pala vanhaa kalenteria. Taltioi skräppäyssivulle palanen vanhasta kalenterista. Käytä työn taustana kokonaista sivua tai liimaa taskukalenterisivun kulma kuvan viereen. Jos et malta repäistä kalenterista palasta, ota haluamastasi sivusta kopio.

Supplies: Teresa Collins, Scenic Route, Fancy Pants, Doodlebug Design

Kalenterin viikkoaukeama oli tyhjää täynnä. Joskus sellainen olisi ollut ideaalitilanne, jollaista ei ikinä tapahtunut. Nyt lasten kanssa tyhjyys merkitsee usein myös tylsyyttä. Näin oli viime viikolla. Journaling-teksti on vähän itsesääliä huokuva, mutta varsinkin juhlapyhinä ja lomilla on välillä tosi yksinäistä ja kurjaa olla kaukana kotoa, kun ei ole perhettä eikä ystäviä lähellä. Täällä paikalliset ihmiset tietenkin vierailivat omien sukulaistensa parissa ja ne pari hyvää ystävää, joita minulla oli, ovat muuttaneet molemmat joululomalla toisiin maihin. No, se siitä valittelusta. Nyt ovat koulut ja kerhot taas alkaneet ja onkin ollut kiva palata kunnolliseen rytmiin pyjamapäivien jälkeen.

I documented last week’s diary view – empty! Some years ago I dreamed of sometime having a week of nothing but when you have little children it might also mean boredom. And that was the case last week. Especially during holidays it is so difficult to be far away from your family and friends and I was so longing for some company. All the local people were visiting their relatives naturally so it was just me and the kids. Well, that’s enough moaning. The schools are on again and it felt good to get back into routines!

Advertisements

2 comments on “Viikkot tyhjää täynnä – Week full of nothing

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s