Ravistettavaa – Shakable

Halusin osallistua viikon Inspiroidu-haasteeseen ja menikin useampi päivä pohtiessa, että mitä ravisteltavaa keksisin. Again I wanted to take part in the weekly Get Inpsired challenge, this time it was to use a shakable decoration. For a few days I tried to come up with a good idea for something to shake and in the end I decided to make a layout of my new hobby, quilting, and have some lovely pins in a pouch to be shaken.

194: Ravistettava koriste

Liimattuja muovitaskuja, teipattuja ikkunoita ja ommeltuja kalvoja – niistä on tämä skräppäyshaaste tehty. Tee työhön koriste, jonka sisältö elää ravistettaessa! Käytä hileitä, konfetteja tai vaikka itse tekemiäsi koristeita. Kirjaimia, kukkia, helmiä, mitä tahansa mikä mahtuu tekemääsi taskuun tai ikkunaan.

Supplies: Basic Grey, Cosmo Cricket, Stampin’ Up!, K&Company, Martha Stewart, Glue Dots and lots of other bits and bobs

Käytin kaikenlaisia kivoja materiaaleja, vanhaa ja uutta. Ompelua, maalia, krakleeraustakin. Muokkailin vähän otsikon kirjaimia itse. Ei sujunut tekeminen kovin jouhevasti tällä kertaa, mutta sainpa valmiiksi.

Tuosta uudesta harrastuksesta. Skräppäyksessä lempipuuhaani on ehkä papereiden yhdisteleminen ja usein kangaskaupoissa olen kankaitakin katsellut vähän sillä silmällä ja ajatellut jonkun herkullisen tilkkutäkin tekoa. En ole päästänyt ajatusta kehittymään sen enempää peläten, että se vie minut täysin mennessään, jos vain annan luvan. Tässä päivänä eräänä törmäsin täällä Skotlannissa kaupassa uuteen lehteen, jonka jokaisen numeron mukana tulee tarvittavat kankaat aina yhden “blokin” valmistamiseen. Lopulta niistä blokeista syntyy kokonainen peitto.

Ajattelin, että tämän helpommaksi asiaa ei voi tehdä. Tilasin lehden ostettuani tuon ensimmäisen numeron. Nyt saan suoraan kotiin ohjeet ja kankaat (vaikkakin aika hirmuisin väriyhdistelmin!!!) pikkuisen kerrallaan, opin eri tyylit ja tekniikat idioottivarmoin ohjein. Oma ompelu on viime vuosina jäänyt tosi vähiin osittain huonon ja sitten rikkinäisen ompelukoneen takia. Nyt minulla on uusi, aika kummallinen tosin, jonka kanssa yritän vähän päästä sinuiksi.

Tilasin myös pari Quilting-kirjaa Amazonista ihan vaan ideoita varten, tämä kun on ihan uusi aluevaltaus minulle. Innostunut olen ja odotan innolla Quilting-lehden seuraavaa numeroa!

PS. Mietin juuri tänään käydessäni läpi kuviopapereitani, että voi kun olisi joku kone, jolla saisi kaikki mun ihanat kuviopaprut muutettua kankaiksi :). Niistä tulisi herkkupeitto! Tiedän, että monet paperivalmistajat, esim. BG, myyvät myös kankaita, mutta ei tule halvaksi jos heiltä suoraan ostaa. Paperit kun mulla olisi jo valmiinaa!

Advertisements

4 comments on “Ravistettavaa – Shakable

  1. Syyhyttää kokeilla pelkästään katsomalla tuota tilkkukokoelmaa! Ja tuli mieleen, että sulta taisin saada juuri noita neuloja! Kiva sivu! Onnea uuteen harrastukseen. Olen usein ihaillut Kristiinan tilkkutäkkejä ja haaveillut, että olisi itselläkin, mutta enpä ole saanut aloitettua. Toivottavasti sinä olet sitkeämpi. Tuo lehden idea on aika hauska.

    • pitääpä vähän haastatella kristiinaa kun tulen! odottelen kovasti lehden seuraavan numeron ilmestymistä – eipä ole kuulunut. tilalle on tullut jotain anteeksipyyntökirjeitä tuotanto-ongelmiin liittyen. pah, näin aina kun innostut uudesta lehdestä! no, ehkäpä he saavat asiansa selvitettyä ja pääsen pian oppimaan lisää tästä harrastuksesta!

      suomessa aion mennä ainakin eurokankaaseen – täällä kun pitää netistä tilata jos kankaita halajaa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s