Ohjeistusta – Instructions

Tämän viikon skräppäyshaasteessa piti olla ohjeistusta. Tein sivun kolmevuotiaani toteamuksesta eräällä kauppareissulla kun unohdin ostaa jotakin: “Mama, sinä unohdit muistaa!”. Kauppa-asioiden lisäksi haluaisin muistaa nauttia tästä päivästä ja arjesta. Taipumuksenani on kovin usein haikailla tulevaisuuteen ja miettiä, että sitten kun… Välillä pitää itseään vähän oikein ravistella ja avata silmät nähdäkseen kaikki se hyvä, jota ihan tavallisessa arkielossa on. Tuohon yhteen ruutuun laitoinkin viikonpäivien kohdalle: Sunday – Lepopäivä, Monday – Normipäivä, Tuesday – Samanlainen, Wednesday – Normaali, Thursday – Arkipäivä, Friday – Tavallinen, Saturday – Perheoloa. Tuommoisia monet viikot ovat, ihan normeja ja tavallisia. Se on ihan hyvä asia, eikö vain?

This week’s scrapbook challenge was about giving or receiving instructions. My layout is of a funny statement my little 3 year old said when we had been shopping and I forgot something: “Mama, you forgot to remember!”

195: Ohjeistusta

Miten ohjeistaisit itseäsi tai jotakin toista? Toteuta note to self -tyyppinen ratkaisu tai tee jokin konkreettinen ohje valitsemastasi aiheesta.

Supplies: Bo Bunny, American Crafts, Basic Grey, My Minds Eye, K&Co, Tattered Angels, Stampin’ Up!, Claudine Hellmuth, Hero Arts, Gelatins, Glue Dots, Dymo, Big Shot.

Sivussa on vähän kaikenlaista. Monta ideaa lainasin tämän kuun Scrap365-lehdestä (kiva ja monipuolinen lehti muuten!). On maalia, kalvoa, kimalletta, aaltopahvia, leimausta, ompelua, stanssausta, glimmer misteilyä, distressausta, reunojen korostamista musteella ym.

A page full of everything and a few ideas borrowed from this month’s Scrap365-magazine. Paint, glitter, corrugated paper, stamping, sewing, cutting with Big Shot, transparencies, inking, distressing etc. Lots of fun!

Nuo kuusi pientä ruutua olivat kuin miniskräppisivuja itsessään. Kylläpä olikin hauskaa tehdä ja tuli käytettyä kaikenlaisia ikivanhojakin koristeita. Hauskin vaihe usein muuten on leiskan kokoamisessa se, kun kaivelee laatikoista esille kaikkea mahdollista, jota voisi kenties käyttää sivuun: papereita, koristeita, kirjaimia, kaiken maailman sälää, ja sitten alkaa mallailemaan ja sovittelemaan. Miten se onkin niin hauskaa?

Leimasin sivun alalaitaan gessolla. Tuli kiva jälki, epätasaisen rosoinen.

Advertisements

7 comments on “Ohjeistusta – Instructions

  1. Voi kun joskus jaksaisi näperrellä noin paljon! (Ehkä vanhuus on jo tullut…) Mutta tosi kiva tuota sivuasi on katsella ja ihastella – ja arkihan on ihan parasta!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s