Me inhotaan juoksemista – We hate running

Pitkästä aikaa tuli tehtyä 6×12-sivu. Tämä on kyllä hauska sivukoko, harmillisen vähän sitä tulee käytettyä. Skräppäsin kuvan viime kesältä ja nyt tässä mahakkaassa olotilassa tuntuu uskomattomalta, että joskus olen voinut juosta 5km, eikä edes kovin kauan vaan puoli vuotta!

Its been a while since my last 6×12 layout. This is such a fun page size, I don’t know why I so rarely use it. I made  a layout using a photo from last summer. “We sisters hate running! However, one of the best things from last summer were the 5K run around a lake followed by a dip in the water. Absolutely fantastic!” At this pregnant stage now it feels so remote to even think that I have been able to run 5K, and not even so long ago – just 6 months ago!

Inspis-haasteena oli käyttää lankaa. This is also my entry in this week’s Get Inspired -challenge: make the thread fly. I used both cotton thread and did some sewing around the edge.

196: Lentävä lanka

Villalankaa, kirjontalankaa, ompelulankaa! Mitä tahansa lankaa käytätkään, laita se lentämään. Sommittele lennokkaasti ja kiinnitä kevyesti!

Supplies: Basic Grey, Maya Road, Stampin’ Up!, Bella Blvd, 3ndy Papir, Sassafras Lass, Sakura, Glue Dots, Novita

Minua nauratti kun otin kuvaa tästä leiskasta – vauva jo syntymättömänäkin tunkee kuvaan:

It made me laugh to notice that even as unborn the baby is already squeezing him/herself into my photos:

Oli hyvä viikon aloitus – nopsa sivu valmiiksi kerralla! Myöhemmin viikolla en varmaan enää ehtisikään, sillä lauantaina on pitkään odotettu matka rakkaaseen Suomenmaahan!

Advertisements

11 comments on “Me inhotaan juoksemista – We hate running

  1. Hih, eipä yhtään näytä sivulta, jonka otsikossa voi puhua mistään inhoamisesta… Tykkään sivun luonnonläheisestä tunnelmasta ja muoto tosiaan on todella kiva.

  2. kiva aihe ja otsikon sekä kuvan ristiriita on hauska, kun selvennys löytyy tekstistä. tuo sivunkoko on tosiaan liian harvoin käytössä. hyvä, että muistutit!

    mukavaa ja turvallista matkaa! tervetuloa talviseen suomeen, jossa lunta ja pakkasta riittää!

  3. Kiva, kun tallensit tuon muiston sivuun! Ja minuakin nauratti kovin tuo otsikon ja kuvan/sivun ristiriitaisuus!

    Tulkaa turvallisesti tänne, joohan!

  4. sehän se juuri onkin juoksemisessa (ja monessa muussakin lajissa), että se itse suoritus on tuskaista ja sitä juoksemista itseään me kyllä inhotaan (vaikka jotkut tiettävästi nauttivat juokemisesta), mutta olo sen jälkeen on erinomainen, varsinkin kun on voittanut itsensä ja laiskuutensa! ja pulahtanut järveen!

    tuossa skräpätyssä lenkissä houkuttimena oli myös ihana reitti järven ympäri, metsän keskellä, pehmeällä havunneulasten päällystämällä kävelypolulla. ei minusta olisi hölkkäilemään kerrostalojen väliin asvaltille.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s