Cute

Taas olen ottamassa osaa Inspis-haasteeseen. Ja taas syntyi tämmöinen turkoosin sävyinen sivu, vaikka yritän välillä muutakin väriä saada näkyviin. Tässä sivussa ei ole mitään journalingia, kunhan vain halusin tuon kivan valokuvan tallentaa (ja mietin, että olenkohan skräpännyt kuvan jo aikaisemmin? en muista.). Again an entry to another scrapbooking challenge, this time “Colored photo” as a theme meaning that just a little part of the photo is colored.

199: Väritetty valokuva

Joskus kuva kaipaa ihan vähän lisää väriä, pikkiriikkisen, hitusen. Värjää valokuva kauttaaltaan tai korosta siitä jotakin kohtaa. Parhaiten tämä toimii tietenkin mustavalkoisessa valokuvassa, mutta miksei muuallakin. Mikäli olet tarkka happovapaudesta, muista ottaa tämä huomioon!

Materials: Bo Bonny, My Minds Eye, Hero Arts, Stampin’ Up!, American Crafts, Dymo, Glue Dots, Gesso

 

Advertisements

4 comments on “Cute

  1. Ihanaa palloreunaa ja värit on just ihanat! Ja antaa mennä vaan niillä väreillä joista tykkää, tai ainakaan meitä turkoosin ystäviä ei haittaa! 😀

    • turkoosi taitaa olla vähän semmoinen in-juttu nyt. ja huomaan paperivarastojakin katsellessa, että sen sävyn papereita on mulla vino pino – niitä on siis paras käyttää ennen kuin kyllästyn tähän väriin :).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s