Muutos kahden kuvan välissä – The change between two photos

Inspis-haasteessa piti skräpätä muutoksesta. The Get Inspired challenge this week was about change.

201: Muutos

Ajat muuttuvat, tilanteet muuttuvat, mielipiteet muuttuvat… Kaikkialla on jatkuvaa muutosta. Skräppää jostakin muutoksesta!

Bongasin itseltäni syksyllä tämmöisen hauskan kuvaparin, molemmat kovan kiipeämisen jälkeen otetut, ja päätin hyödyntää niitä nyt tässä. Ensimmäinen kuva on otettu Tiibetissä silloin kun olin nuori ja vapaa opiskelija. Toinen kuva on viime syksyltä täältä Skotlannista Bennachie-kukkulan laelta. Vuosia kuvien väliin mahtuu yhdeksän. Toki moni asia on siinä ajassa ehtinyt muutua, lähinnä elämäntilanteeseen liittyen. On kiva huomata, että nämä muutokset ovat tehneet elämästä entistä rikkaampaa.

Supplies: Basic Grey, Fancy Pants, American Crafts, Stampin’ Up!

I had this fun pair of pictures – both taken after a long climb. One from Tibet on 2002 and the other one here in Scotland last year. I was thinking what has changed during these nine years between the photos. Many things obviously, mostly the situation of life. My longing of travel has changed to be longing for home. Family – the priorities are different now as I have to take care of others. The student life has become a life of a stay-at-home-mum and being self employed.  Although my life is now different than nine years ago, it is nice to notice how much richer it has become through these changes.

Advertisements

11 comments on “Muutos kahden kuvan välissä – The change between two photos

    • T kiipesikin koko kahden kilometrin nousun hienosti. E kannettiin kantorepussa (siis A kantoi). Eipä multa tuommoiset kiipeilyt nyt onnistuisi enää…

  1. Tämä on todella koskettava sivu. Rikkaat elämänvaiheet seuraavat toistaan, huippuhetkiä on monenlaisia. Mahtavaa, että tallennat ne näin upeasti. Ja niin oot nätti edelleen! ‘Kaukokaipuun tilalla koti-ikävä’ breaks my heart…. Mumba

  2. Aivan mahtava sivu. Tunnelmaa tihkuvat mustavalkoiset kuvat on tosi hyvät musta-oranssia taustaa vasten ja ihanat ompeleet tekstien alla piristävät 🙂 Tuli kylmät väreet, olet rakas!!

  3. kiitos kaikille ihanista kommenteista! kun tein sivun, tuntui, että siitä tuli jotenkin epämieleinen ja liikaa mun sivujen näköinen. nyt kun palasin takaisin sitä katsomaan ja erityisesti kommentteja luettuani onkin leiska oikeastaan ihan kiva kun sitä uusin silmin katselin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s