Blogger Award

Kiitos Emi mieltä lämmittävästä tunnustuksesta! Thank you Emi for the Blog Award, it made my day!

Tunnustukseen kuuluu kolme tehtävää:
1. Kerro linkin kera blogissasi, keneltä sait tunnustuksen.
2. Kerro itsestäsi seitsemän faktaa.
3. Lahjoita tunnustus eteenpäin 15 blogille/bloggaajalle.
Tässä näitä faktoja minusta:
1. Odotan innolla ja vähän kauhullakin uuden vauvan saapumista n. viiden viikon päästä. Emme tiedä onko tulossa tyttö vai poika, se lisää jännitystä entisestään!
2. Askartelupöytäni on aina kamalassa kaaoksessa, tosin hallitussa sellaisessa. Yleensä tiedän tasan tarkkaan missä mikäkin tavara ja tarvike on.
3. Aion viikonloppuna aloittaa ihanan ison projektin – tilkkutäkin parisängyn päälliseksi. Mies ja pojat ovat poissa muutaman päivän ja voin levittää kankaat ympäri taloa!
4. Olen riippuvainen suklaasta ja syön sitä muodossa tai toisessa joka ikinen päivä! Siitä puheen ollen, täytyykin muistaa laittaa tänne blogiin aivan älyttömän hyvä perunaleivosresepti, jota kokeilin viime sunnuntaina.
5. Stressaan välillä tulevaisuudesta ja siitä mihin asetumme lopulta asumaan näiden monien muuttovuosien jälkeen. Muutama muutto on vielä varmuudella edessä seuraavan parin, kolmen vuoden aikana, mutta entä sitten? Olisi joskus helpottavaa jos voisi nähdä tulevaisuuteen!
6. Odotan malttamattomana tilaamaani tänään saapuvaa H2O Steam Cleaneria! Kuinkahan käy, jääkö laite alkuinnostuksen laannuttua komeroon, vai saisinkohan sen osaksi säännöllistä siivousta?
7. Ikävöin joka päivä mun sisaruksia. Asuminen kaukana heistä on kamalaa! Onneksi meillä on sentään mahdollisuus nähdä useampi kerta vuodessa ja netissä harva se päivä. Ja kesällä saan taas kuukauden viettää luksusseurassa Suomessa :).
Niin moni blogi on jo saanut tunnustuksen, että en sitä laita eteenpäin. Mutta sanonpa sen, että on monia blogeja, joita seuraan ja jotka minua suunnattomasti ilahduttavat ja inspiroivat. Blogiyhteisö on mahtava asia ja minulle myös tärkeä linkki Suomeen.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s