Arkea tallennettuna – The everyday documented

Viikon Inspis-haaste tuli tehtyä vähän viime tingassa, vaikka se oli mielessä pyörinyt jo monta päivää. Yritin vähän harjoitella uusien mistien ja maskien kanssa, mutta olen kyllä ihan aloittelija siinä hommassa…

Last minute entry to the weekly scrapbooking challenge which was A Picture Clock. It was actually delightful to document some (not-so-good-quality) everyday pictures which would otherwise be buried somewhere on the hard drive on my computer. And when making this I realised how much I like our (often boring) everyday life!

205: Kuvakello

Millainen teidän perheen vuorokausirytmi on? Millainen on oma arkesi, entäpä perheen viikonloppu? Toteuta päivän kulku kuvallisen kellon muodossa! Kuvita kellonajat valokuvilla ja listaa päivän tapahtumat näiden yhteyteen. Viisarit muodostuvat vaikkapa otsikosta!

Materials: American Crafts, Stampin’ Up, Tim Holtz, Tattered Angels, Crafty Notions, Luxe Design, Dymo, Sassafras Lass

Lopputulos ei ehkä nyt ole kovin minun mieleen, mutta oli kiva kun sai tallentaa tämmöisiä (kamaliakin) arkikuvia. Suurin osa näistä kuvista – ainakin tuo mun ikkunanpesupyllistyskuva – jäisivät muuten ikuisiksi ajoiksi tietokoneen uumeniin, siksi olikin hauskaa käyttää niitä tämmöisinä pieninä. Työ ei varsinaisesti ole kello kun viisarit puuttuvat, mutta ajatus kellosta inspiroi tuohon muotoon ja sain käytettyä ikivanhasta paperista tuommoisen viikonpäivärinkulan. Se sitten määrittelikin sivun kieleksi englannin.

Erityisen kiva oli tallentaa arkea senkin takia, että sain harvinaisen viiden päivän “loman”, olin yksin kotona kun kaikki perheen miehet lähtivät mummilaan! Ensimmäisenä päivänä olin aika yksinäinen ja orpo ja yhtäkkiä ikävöin kamalasti meidän tavallista arkea (josta usein valitan kun se on aina yhtä ja samaa). Ja totesin itsekseni, että tykkään meidän arjesta!

Advertisements

5 comments on “Arkea tallennettuna – The everyday documented

  1. Tykkään keltaisesta väristä, se tuo päivään iloisen sävyn. Ja tuo puurokuppi vähän erillään on myös kiva! Tavallinen arki on parasta. Mumba

  2. Tykkään sivusta ja kuvista 🙂 Etenkin sun ikkunanpesukuvasta ja tuosta herkullisesta 3-kerroksisesta salaattilautasesta! Joka päiväkö laitat tuollaiset tarjoilut? 😉

    • Laittaisinkin :). Ehkä kerran kuussa, kahdessa, voisi kyllä tehdä useamminkin! Toi kerrostarjotinjuttu on semmoinen saksanvuosilta tullut juttu, brunssi paremminkin. tuoreet (esipaistetut) sämpylät ja kolmessa kerroksessa kivaa täytettä leivän päälle, lisäksi kuppi yrttiteetä ja hyvää tuoremehua. ai jai, siinäpä hyvä alku lauantaille! pitäisi varmaan tehdä ihan oma skräppisivu tästä meidän “saksalaisesta aamiaisesta”!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s