Omppuja – Apples

Inspis-haaste oli kiva ja helppo mulle tällä viikolla. Get Inspired challenge was easy and fun – “raised” which is a method that I use in almost every layout of mine. This accidentally became a random size of a layout. It was supposed to be a vertical letter size but somehow ended up being 12×8.5. I only noticed when it didn’t fit into my scanner…

206: Koholla

Skräppää koristeet tai kuva koholle! Kokoa työhön jokin kohta, joka on selkeästi muuta sivua korkeammalla.

Koholla on joku lähes jokaisessa sivussani. Tässä sivussa se on nyt tuo omenakehys ja sen alakulmissa olevat koristeet. Tuli muuten hassunkokoinen sivu vahingossa. Piti tehdä letter, mutta kun yritin valmista leiskaa skannata, ei se mahtunutkaan skanneriin. Jotenkin siitä oli tullut 12×8,5! No, ei se mitään, saa sen muovitaskuun noinkin, tuuma jää muovin ulkopuolelle.

Materials: Sassafras Lass, Bazzill, Basic Grey, Stampin Up, Project Life, Doodlebug Design, Tattered Angels

Otsikko on tehty niin, että laitoin ensin kirjaintarrat, sitten tuputtelin suoraan leimatyynystä valkoista mustetta päälle (ajatelkaa, en ole ikinä ennen kokeillut suoraan leimatyynystä värin painelemista paperille!), ruiskasin päälle vielä Glimmer Mistiä ja sitten otin kirjaintarrat pois. Maaleilla olen aikaisemmin yrittänyt vastaavaa, tämä oli hallitumpaa ja siistimpää kun käytti tarrakirjaimia paksujen kirjainten sijaan.

Ihan nopea ja simppeli sivu vaan, halusin käyttää jonkun valmiiksi tulostetun kuvan ja tämä on ollut odottamassa vuoroaan jo monta kuukautta. Ei mikään ihmeellinen journaling, mutta onpahan joku muisto siihenkin nyt tallennettuna. Ei sivujen vissiin aina tarvitse olla suuria ja syvällisiä merkitykseltään. Tekeminen oli kivaa joka tapauksessa, nyt kun on kaikki aika muuten mennytkin ihan toiseen projektiin:

Tästä lisää lähiaikoina, toivottavasti saisin homman valmiiksi ennen vauvan tuloa! More about this project soon, hopefully I finish it before the baby arrives.

Näin tänään, 37+2. Pic from today. Getting big. Less than three weeks to go.

Advertisements

2 comments on “Omppuja – Apples

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s