Teippiä – Sticky Tape

Joskus monta vuotta sitten kuvittelin, että tavallinen teippi, semmoinen joku Scotch-tyyppinen, on aivan tarpeeksi kaikkiin tarpeisiin. Valokuvat kiinnittelin niiden kiinnittämiseen tarkoitetuilla pienillä neliönmuotoisilla tarroilla. Askartelun lisääntyessä ymmärrys ja teippikokoelma ovat kummasti lisääntyneet. Liima- ja teippituotteita on iso kasa, kaikkiin tarkoituksiin löytyy omansa!

Many years ago I sincerely thought that one roll of sticky tape, like Scotch tape, is enough for all I could think of needing it. Photos I used to attach on albums by using little square stickers in the corners of the photos. As crafting progressed and increased, so did my understanding and stash of adhesives and tapes. I have loads of different kinds of sticking things, all of them have a purpose!

Materials: My Minds Eye, My Little Shoebox, Stampin’ Up!, Whisker Graphics, Tim Holtz, Tattered Angels, Basic Grey, Sakura, Project Life

Kuvassa ei ole todellakaan kaikki nykyiset teippini, nyt kun on vielä washit ja muut. Kuva on nimittäin parin vuoden takaa. Sen jälkeen yhdeksi ehdottomaksi suosikikseni kiinnittämisessä on muodostunut Tombown liima, joka on aivan mielettömän hyvää! Kuivuu nopeasti, pitää vahvasti, ei tee kuhmuraista ja ryppyistä jälkeä. Kaksipuolista teippiä käytän nykyään harvemmin, silti niitä on montaa eri vahvuutta ja leveyttä teippilaatikossani.

The photo in the layout is a couple of years old. Since then my stash of glues and tapes have increased and nowadays my favorite for adhering is Tombow liquid glu which is absolutely excellent!

Osallistun tällä sivulla Scrap365-lehden heinäkuun luonnoshaasteeseen. This is my entry for Scrap365’s July’s sketch challenge.

Advertisements

4 comments on “Teippiä – Sticky Tape

  1. Loisto aihe!

    Ennen skräppäystä liimasin kaikki paperit yms kiinni, vaan en enää aikoihin. 😀 Jotkut liimat on parempia ku toiset, mutta mä oon (toistaiseksi) vannoutunut teipin käyttäjä. 🙂

    Ihanaa kerroksellisuutta tässä sivussa!

  2. Ihana sivu! Hm, pitääkin pistää mieleen tuo liimamerkki. Täällä Suomalainen ei enää myy mun lempiliimaa ja uusi on etsinnässä..

  3. Ihanat viirit ja koristeet! Ja hauska aihe. Pitäisi kyllä itsekin muistaa ikuistaa tähän rakkaaseen harrastukseen liittyviä asioita

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s