Linnanmäki

Osallistun ensimmäistä kertaa CSI-haasteeseen, jotka vaikuttavat aina tosi mielenkiintoisilta. Tätä oli tosi kiva tehdä! This is my first time to participate in a CSI challenge. I have been following them for a while and they are always so interesting and inspiring! I loved making my layout!

 

Omassa sivussani löytyy tähti, nestemäistä tehosteainetta (mistejä, gessoa, akryylimaalia), pilkkuja (maaliroiskepilkut), pyöristetyt kulmat sekä kohokuvioitua paperia (aaltopahvi). Piilossa oleva journaling kertoo meidän Linnanmäkipäivästä, joka alkoi rennosti ja mukavasti, mutta päättyi sairaalan ensiapuosastolle!

In my layout you can find the evidence: star, wet medium (gesso, acrylic paint, mists), dots, rounded corners, textured paper (corrugated cardboard).
Testimony: story about transformation (how a relaxed day turned into a chaotic one).

 

Materials: Majadesign (paper), Pink Paislee (paper), Polkkaponi (button), Studio Calico (star), Stampin’ Up (hot air balloon stamps, Modern Label Punch, Spritzer Tool, markers), Jenni Bowlin (alphas), Sizzix (Harlequin border), Whisker Graphics (paperbag for the journaling), Fancy Pants (velvet ribbon)

 

Tässä pari lähikuvaa. Here are a couple of close ups.

 

 

 

Tässä tulee vielä superpitkä journaling-teksti, jos jotakuta kiinnostaa lukea meidän seikkailusta. Here is the super long journaling text if anybody is interested to read about our eventful day – only in Finnish, sorry!

Lähdettiin Mumban ja Vaarin kanssa Linnanmäelle ja saavuimme perille juuri porttien auetessa. Ostettiin Pikku-Hupi-rannekkeet ja aloitimme rattoisan huvipuistopäivän. Sää oli mitä mainioin ja N & E sekä G:kin piipahtivat. Vaari lähinnä hoiteli Gabrielia ja minä ja Mumba mentiin poikien kanssa heille sopiviin laitteisiin.
Yhdessä vaiheessa E katosi ja häntä etsiskelimme parikymmentä minuuttia. Hän oli aiemmin maininnut, että haluaa “keltaisiin portaisiin”, ja mietimme, että olisiko hän mennyt etsimään niitä. Ei oikein tiedetty, että mitä nuo portaat mahtavat tarkoittaa. Myöhemmin selvisi, että se oli Vekkula.
Ilmoitin Info-pisteeseen kadonneen lapsen ja siinä otettiin ylös nimi, ikä ja vaatteiden tuntomerkit. Infotäti ilmoitti kadonneesta radiopuhelimitse kaikille työntekijöille ja puistoon olisi tulossa myös kuulutus. Mutta sitten Mumba oli huomannut väkijoukossa käppäilevän E:n. Selvisi, että hän oli mennyt yksin vessaan ja tästä syystä emme olleet häntä itse löytäneet. Huh helpotus! Alkoi jo stressata, että mitä jos hän lähtee portista ulos?! Paitaan olin kyllä onneksi liimannut tarran, jossa luki hänen nimensä, ikänsä ja mun puhnro.
Käytiin syömässä ja mentiin Sea Lifeen. Hienoa oli, mutta ihan loppuun asti ei ehditty kunnolla katsella kun kävi pieni onnettomuus. E jotenkin kompastui ja verta tuli jostakin kohtaa naamasta ihan kamalasti. Lattialle tuli lammikko ja paita oli ihan veressä. Yritin siinä sitä pyyhkiä jollain nenäliinalla. Veri tuli nenästä, ei sisältä vaan repeämästä, joka oli ihan nenän kärjessä. Lähdettiin ulos akvaariosta ja kassalla kysyin missä olisi ensiapu. Tyttö lähti näyttämään tietä sinne.
Ensiapuhoitaja putsasi haavan ja laittoi siihen pienen laastarin. Hän suositteli käyntiä sairaalan ensiavussa tarkistamassa, että tarvitaanko tikkejä tai liimausta. E oli reipas poika, vaikkakaan ei sanonut sanaakaan hoitajalle, eikä myöskään minulle silloin kun siellä oltiin. Mutta heti kun tultiin huoneesta ulos hän sanoi: “Mennään Vekkulaan!”. Ei siis voinut olla kovin vakavasta vammasta kyse! Hoitaja muuten kysyi, että “onkos tämä se sama poika, joka oli aikaisemmin tänään kadoksissa?”. Oli tunnistanut katoamisilmoituksessa kuvailemani vaatteet: keltaraitainen apinapaita ja sininen lippis .
Käytiin vielä muutamissa laitteissa. Ajeltiin Lastenklinikalle ja päästiin sisään melkein saman tien. Hoitaja tutki tilanteen ja kysyi vielä lääkärin mielipidettä. Tikkejä ei tarvittu, mutta pari tippaa liimaa haavaan laitettiin . Urheasti E kesti hoidon. Kotimatkan pojat pysyivät hereillä puhelinten & Angry Birdsin voimalla.
Kun olin saanut isot pojat sänkyyn Mumban avustuksella, lähdin Vaarin ja Gabun kanssa käymään Myllylammella iltauinnilla huuhtelemassa pois päivän hiet ja stressin.

Advertisements

4 comments on “Linnanmäki

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s