Tuot iloa – You Bring Joy

Pikainen osallistuminen Skissedillan haasteeseen #184.

I couldn’t resist the sketch at Skissedilla this week and had to take part in the challenge although time was running short.

Materials: Stampin’ Up, Prima, Basic Grey, Dymo, Sizzix, Hambly, American Crafts, Project Life, Studio G, sewing machine, gesso, black marker pen, lots of paper scraps

On kyllä niin hankalaa yrittää ottaa kuvia valmiista sivuista jos ei satu olemaan aurinkoinen päivä (ja harvoin marraskuussa semmoisia on). Menin tämän sivun kanssa ulos ja koska oli ihan märkää, en voinut laskea leiskaa alas esim. laattalattialle vaan piti roikottaa sormilla sivua ja ottaa kuva. Sormet näkyvät vähän tuolla yläreunassa, sille ei nyt voi mitään!

It is so difficult now to try to take pictures of ready layouts unless it happens to be sunny. And that unfortunately doesn’t happen very often. It is so dark all the time that photographing is a real challenge. This layout I took outside but as it had been raining I couldn’t put it down anywhere to be photographed but I had to hold it up with my fingers, as you can see on the top edge… Sorry about that!

Tykkään ihan kamalasti noista pienistä kirjainleimasimista. Niillä on ihanan vanhanaikaista leimailla tekstiä, se on kuin pieni välähdys jostakin menneestä, jolloin painotekniikka oli kirjasimien varassa! Ostin tuon kirjainsetin pari viikkoa sitten ja tämä huima investointi £1.99 on kyllä ollut hyvä hankinta. Minulla on myös isompi kirjasinsetti, jonka sain äidiltäni joskus skräppäysurani alkuaikoina ja se on myös ollut kovasti mieleen.

I just love to stamp with these tiny alphabet stamps! It is like a glimpse to the past when the printing was done with little letter blocks! I bought this little alpha set a couple of weeks ago and the investment of £1.99 was totally worth it!

Advertisements

5 comments on “Tuot iloa – You Bring Joy

  1. This is so cute! Love the banners, the colors and of course the photo:-)

    Thanks for playing along with us at skissedilla:-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s