Terapiaskräppäystä – Therapeutic crafting

Ehkä nyt oli aika skräpätä tämä yksi kuva, jonka pyysin mukaani sairaalan ultrasta pari vuotta sitten. Kyseessä oli alkuraskauden keskenmeno. Ultrassa otettiin useampi kuva ja ne olivat menossa sairaalan arkistoihin. Kysyin ystävällisesti kivalta lääkäriltä, että olisiko mahdollista saada yksi kuva muistoksi, minä kun harrastan semmoista asiaa kuin skräppäys. Sain kuvan, vaikka näitä ei yleensä kuulemma tämmöisessä tilanteessa annetakaan. Kuva on pyörinyt skräpättävien kuvien kasassa siitä asti ja nyt päätin siihen tarttua.

Maybe now it was the time to scrapbook this one picture that I asked to have whilst being at an ultrasound appointment due to an early pregnancy miscarriage. There were quite a few pics taken and they were going to the hospital files. I asked the friendly doctor whether it would be possible to have one of the pictures as I do scrapbooking. I got one even though they normally don’t give the pics out in these situations. The picture has been in the to-be-scrapbooked-pictures-pile since and now I decided to use this picture.

Materials: American Crafts Dear Lizzy kit, Balzer Designs mask, Kaiser Craft grid stamp

Halusin käyttää Northridge Publishingin kilpailussa voittamaani American Craftsin Dear Lizzy -kittiä. I wanted to use a kit that I won in Northridge Publishing’s competition.

Pinkit kirjaimet olivat vähän turhan pinkit, joten maalasin ne ja leimasin vähän päälle.

The pink alphabets were a bit too bright for this layout so I painted the letters I needed and stamped the grid image on top.

Asettelu tähän sivuun tuli Once Upon a Sketch -haasteblogin marraskuun luonnoksesta.

The layout is based on the Once Upon a Sketch November sketch.

Loppukevennykseksi vielä: vaikka pari vuotta sitten olikin kurjaa tuo keskenmeno, on meillä nyt ilo nauttia tämmöisestä ilopilleristä, joka tuo aurinkoa ja valoa meidän jokaiseen päivään ja ilahduttaa meitä hauskalla olemuksellaan!

Even though the miscarriage was very unfortunate and a  sad experience we luckily now get to enjoy this little fellow, 7 months old, who brings sunshine and joy into our lives every single day!

 

 

Advertisements

8 comments on “Terapiaskräppäystä – Therapeutic crafting

  1. Kaunis, rauhallinen sivu raskaaseen aiheeseen. Mieleen ei jää painostava tunne, vaan tietynlainen keveys. Hienosti käsitelty aihe ja skräppäys on hyvää terapiaa! Hali!

  2. Haikea sivu ja omaankin silmä nurkkaan kohosi kyynel, kun tuota kuvaa katsoi. Samalla tuli tunne, että olet vahva ihminen ja selvinnyt tuollaisestakin. Mahtavaa, että pystyit jakamaan sivun meidän kanssamme. Ja kaikkea hyvää perheellesi! Ps. Ihania juttuja on blogisi pullollaan, nyt minäkin tajuan gesson käytön! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s