DT Skräppihetket: Asiaa minusta – Things About Me

Skräppihetkissä aukesi jälleen uusi haaste, teemana tällä hertaa “Historiani”, jonka voi käsittää niin laajasti kuin haluaa tai voi keskittyä vain johonkin tiettyyn aikakauteen. Ihana haaste, ideoita oli vaikka kuinka! Päätin tehdä sivuun pienen läpileikkauksen elämästäni.

In the Scrapmoments there is a new challenge up: My History. I loved this – you could go as deep as you wanted or concentrate on one period in your life. I had lots of different ideas and ended up making a little summary of my life divided into a few sections: Childhood, Youth, As A Young Adult, As A Wife & Mother & What happens in the future. 

asiaa minusta 01

Supplies: Stampin’ Up, Sodalicious, ILS, Wycinanka, Tattered Angels

asiaa minusta 03

Tekstit kirjoittelin koneella ja tulostin tavalliselle kopiopaperille. Suihkutttelin päälle musteita ja ruttasin paperin palloksi. Avasin ryttymytyn ja silittelin sitä brayerilla, leikkasin tekstilaatikoiksi ja kiinnitin taustaan kohotarroilla.

I typed the text on my computer, printed it on a copy paper, sprayed with a couple of mists, crunched up the whole paper into a ball, opened it up carefully and smoothed the surface a bit with a brayer. Then I cut the text boxes and attached them on the background with foam squares.

asiaa minusta 02

 

Minkälaisen historiasivun sinä teet? Odotan innolla!

Advertisements

12 comments on “DT Skräppihetket: Asiaa minusta – Things About Me

  1. Hieno läpileikkaus sun elämästä!
    Joskus vanhana voit sitten tehdä toiset 5+ kohtaa lisää, kun tapahtumia teidän elämässä varmasti riittää =) Ja ihanaa, että haluatte vielä lisää suloisia lapsukaisia perheeseenne. Voikaa hyvin! ❤

  2. I came here from Janna,too:) great layouts that you have made! on this, I especially love the feather and the metal embellishments!

    best wishes,
    moni /pen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s