Lempikesäpuuhaa – Favorite Summer Activity / DT About a Boy

Kylläpä trampoliini on ollut hyvä hankinta! Vaikka se ei varsinaisesti ole mikään puutarhan kaunistus, on se meillä niin suosittu, että mielelläni sen takapihallamme pidän. Parasta on silloin, kun voi sään salliessa ruiskuttaa vesiletkulla vettä trampoliiniin tai ottaa vesi-ilmapalloja pomputeltavaksi ja rikottavaksi!

Our trampoline has been such a good purchase! It really isn’t the prettiest garden item but it has proven to be so popular that I don’t mind! The best thing is when, weather permitting, water can be sprayed from the hose on the trampoline or when the boys can bounce with a bunch of water balloons to be broken.

jump 01

Supplies: Prima, Tattered Angels, Ranger, gesso, sewing machine

jump 02

Trampoliinille kävi onnettomuus ennen joulua. Myrskyinen tuuli sai sen melkein lentoon ja se kääntyi pystyyn törmäten pensasaitaan. Tästä seurasi yhden tolpan poikki napsahtaminen. Kesti monta kuukautta ennen kuin saimme aikaiseksi uuden osan tilaamisen. Ehkä se oli hyvä asia, sillä kun tramppa ei ollut käyttökunnossa pitkään aikaan, oli ilo ylimmillään kun hyppimään taas pääsi.

Our trampoline had a little accident before Christmas – one pole snapped as the wind lifted up the whole trampoline and pushed it against the hedge. It took months before we managed to order the spare part. Maybe that was a good thing – the novelty factor was back when the boys were able to jump day in and day out again after months of waiting. 

IMG_20121125_085002

Mikä on teidän poikienne lempipuuhaa kesäisin? Osallistumisaikaa About a Boy -blogin haasteeseen on 15.6 saakka!

What is your boys’ favorite activity in the summer? The challenge at About a Boy is on until 15.6!

PS: Käy kurkkaamassa taitavan Omulin tekemää mainiota trampoliinisivua, jos et vielä ole sitä nähnyt!

PS: Omuli has made a fun layout about trampoline as well – go and have a look (she is very talented in digital scrapbooking!).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s