Huonomuistinen – Forgetful / DT Skräppihetket

Nyt pientä bingoilua! Skräppihetkissä alkoi tänään bingohaaste! Ja luonnoskin on annettu avuksi! Tässä on oma bingoruudukon pohjalta tehty työni, valitsin tämmöisen rivin “rypytettyä tai rutistettua & maalia & viivoja”.

Do you like Tic Tac Toe? Play with us at Scrap Moments and choose your three in a row from the grid! Here is my layout with “Crushed or wrinkled & Paint & Stripes”.

ovi kiinni submission 01

Supplies: Making Memories, Echo Park, Balzer Designs, Prima, Tando Creative, Teresa Collins, Bo Bunny, Authentique

 bingo

 

Tein sivun muististani, tai lähinnä sen puutteesta. Tuntuu, että sen jälkeen kun on saanut lapsia, muisti on ihan huono ja saatan unohtaa vaikka avaimet roikkumaan ulko-oven ulkopuolelle lähtiessäni viemään lapsia kouluun! Tai ehkä muisti ei ole varsinaisesti huonontunut, vaan on vaan niin paljon muuta muistettavaa ja kolme muun ihmisen asiat pitää pitää mielessä, että välillä kaikki ei vaan voi pysyä muistissa!

I made this layout about my memory which seems to have deteriorated a lot since having kids. I forget an awful lot of things, like sometime I leave keys hanging outside of the door etc. Or maybe my memory hasn’t actually deteriorated but there is just so much to remember now when it is not just my things I must keep in mind but three other people’s too!

 

Ovi kiinni 03

ovi kiinni submission 02

ovi kiinni 04

 

 

 

Advertisements

2 comments on “Huonomuistinen – Forgetful / DT Skräppihetket

  1. Oon niin huonomuistinen, että kommentoin vasta nyt 😉 mutta hyvä kuulla, etten ole ainut! Oon miettinyt, että pitäis tehdä tuulikaappiin, oven viereen sellainen lista ‘avaimet, puhelin, lompakko’. Kun ehtis. Ja muistais. Ja osais tehdä kivan. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s