Alamaissa – Feeling Blue / DT Merly Impressions

Välillä hyvänkin arjen keskellä tulee kurjia hetkiä ja harmittaa. Otin kuvan itsestäni harmituksen hetkellä ja päätin skräpätä sen. Yleensä tulee keskityttä iloisiin hetkiin, mutta kuten niin monelle muullekin, on minullekin skräppäys ihanaa terapiaa. Nyt kun tuota kuvaa katson, en edes muista mikä minut surulliseksi sai – asia ei siis varmaankaan ollut kovin vakava! Kuva on muuten juuri se samainen, joka oli esillä 30&30-omakuvahaasteessa tiistaina!

Tämä sivuni on myös Merly Impressions -blogissa tänään.

Sometimes we all have blue moments, even within happy times. I took a photo of myself on one of this occasions and decided to scrapbook it. To me, as for so many other too, scrapbooking is wonderful therapy! Now when I look at this photo on the layout, I can’t even say what was it that was bothering me when I took the photo – so it couldn’t be anything too serious! This layout is on at Merly Imperssions blog today too!

sometimes blue 01

Supplies: Kaiser Craft (Base Coat Collection – my all time favorite!!!), SODAlicious, Wycinanka, Tattered Angels

Taustapaperi on tuota ihanaa Base Coat -kokoelmaa! Tagit ja lippuset taustalla ovat puolestaan Kaiser Craftin Timeless -kokoelmasta. Yleensä minulle käy niin, että suurin osa pienistä koristelappusista jää käyttämättä, mutta tämä pussukka lippuineen ja lappuineen yllätti täysin ihanuudellaan! Semmoisia erittäin helposti käytettäviä joka ikinen!

The background paper on my layout is from the Base Coat Collection and the lovely tags and tickets are Timeless Tag Collectables. And I tell you, this pack of collectables is full of loveliness! Every single piece in the packet will definitely be used as they are just so gorgeous and, simply, easy to use on layouts and cards!

sometimes blue 02

Ompeleet ja nyöri ovat tuomassa kivaa lisää pitsin kera. Taustalla olen käyttänyt Kaiser Craftin leimasimia, jotka kuuluvat vakiovälineisiini. Edullisuus ja kivat kuviot ovat olleet syynä siihen, että näitä leimoja minulle on kertynyt iso pino ja varmasti hankin lisää!

I used some baker’s twine around the photo as a pretty detail as well as some machine stitches. A bit of lace brings femininity and beautiful texture on any layout. On the background I have used two different stamps: Checker Plate Background and Grunge. I love using stamps on my backgrounds and these Kaiser Craft background stamps are just brilliant for that purpose! That is why I have collected quite a few of them!

sometimes blue 03

PS. Tiestihän, että Merly Impressions, englantilainen nettikauppa, toimittaa tuotteita myös Suomeen!

Just reminding here that Merly Impressions has international delivery to main land Europe!

 

Advertisement

4 comments on “Alamaissa – Feeling Blue / DT Merly Impressions

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s