About me

I am a mother of three little boys and a wife to a great husband. At the moment I live in UK but I am originally from Finland. I love to spend my rare free moments doing something creative. Scrapbooking is the thing I enjoy the most! It is a great way to combine photography and being creative!

IMG_20130228_152249


Advertisement

4 comments on “About me

  1. Miten ihana blogi!!! Kun vaan olis aikaa ja ensinnäkin energiaa tehdä tätä kaikkea itsekin!!! Ihanaa vaan katsellakin, tulee ruokituksi kauneuden nälkä. Kiitos kaikesta kauniista mitä luot meidän muiden silmäniloksi!

    • kiitos mieltä lämmittävästä kommentista, sini! on kiva kuulla kun blogistani on iloa muille :). minusta usein tuntuu, että on pakko saada tehdä näitä juttuja, muuten ei jaksaisi tavallista arjen pakerrusta! aikaa löytyy kun vain niin päättää (usein kotitöiden kustannuksella…).

  2. Hei,
    voisitko laittaa minulle sen pahis kakun ohjeen? Pikku poikani tayttaa pian 2 vuotta ja meillakin kiinnostaa junat tosi paljon talla hetkella. Minulla on myos sellainen juna silikooni muotti, ja kokeilin mokkapalojen ohjeella, mutta ei onnistunut. Olikohan ne liian vahan aikaa uunissa (25 min). Todella paljon kiitoksia jo etukateen.
    Mari

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s