Huopaa – Felt

Kuinka sinä käyttäisit huopaa skräppäyksessä? Kurkkaahan Practical Scrappersin sivuille, sieltä löytyy monta ideaa! Myös tämä oma leiskani, jossa on huovasta leikattu tuommoinen sovitusnukke (miksiköhän niitä kutsutaan, en just nyt muista).

How would you use felt in crafts? Check out the latest “Ten Things” article at Practical Scrappers to get inspired. You can also find  my layout there with a mannequin cut from felt using a Sizzix die.

linda felt 01

 

Materials: Sizzix, Sodalicious, Prima, Scrapperin, Ranger

Sivu on tehty yli kymmenen vuotta vanhasta valokuvasta. Tanssi oli tosi iso osa nuoruuttani niin harrastuksena kuin myöhemmin työnäkin. Ulkomaille muuton myötä se on jäänyt melkein kokonaan, muutamia aikuisbalettikursseja lukuunottamatta. Ikävöin tanssia aina välillä ja toivon, että sen pariin taas joskus pääsisin, joko opettaen tai itse osallistuen.

The page is made with a photo that is over 10 years old. Dance used to be a huge part of my youth as a hobby and later as work too. After moving abroad I haven’t had much chances to dance apart from a couple of adult ballet courses. I miss dancing often and wish that one day it could be part of my life again.

Advertisements

8 comments on “Huopaa – Felt

  1. kaunis sivu. Tykkään tosta mallinukesta, sopii niin aiheeseen.

    Mä kyllä kannustan sua nyt tutkimaan nykyisen asuinpaikan aikuispuolen tanssimahdollisuudet! Jos jotain kaipaa ja haluaa, se pitää toteuttaa. Ja ei haittaa, vaikka huomais, ettei se enää ollutkaan niin kivaa kuin ennen, jos niin käy. Pääasia on, että kokeilee! 🙂

  2. Samis! 🙂 Itsekin on tullut tuollaisi tossuja jossain vaiheessa kulutettua ja monilla muillakin tanssitunneilla aikaa vietettyä. Nyt on harrastus kuitenkin jäänyt ja paluuta olen harkinnut jo useampaan otteeseeseen. En vaan ole saanut aikaiseksi. Meikäläisellä on enempi tuo perinteinen aikaongelma…

  3. Ihana… kaunis leiska!

    joo mäkin leikkaa huopaa aina välillä…
    Ai sulla on tanssitausta. Sitten ehdottomasti nauttimaan siitä hyvästä harrastuksesta lisää, muodossa tai toisessa!

  4. Kiitos kommenteista ja myös rohkaisusta yrittää löytää tieni takaisin tanssin pariin. On minulla muutama oikeakin (teko)syy, joiden takia se on jäänyt: ollaan muutettu 5 kertaa 7 vuoden aikana, joten aina uuden tanssipaikan etsiminen on tuntunut työläältä. Sitten nämä kolme raskautta ja niiden myötä kolme pientä vauvaa, joista yksi on enää pieni. Ja se, joka meitä kaikkia varmaan vaivaa: ajanpuute! Käyn kyllä zumbatunneilla, jotka ovat vähän niin kuin lääkettä tanssi-ikävään :).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s