Herkku

Omistan tämän sivun semmoiselle herkulle, joka kerrankin on jotain muuta kuin suklaata. I dedicate this layout to a treat that is for once something else than chocolate.

herkku

Idea tähän työhön tuli Xingin skräpistämishaasteesta. Tähän leiskaan otin Xingiltä ideat muotoonleikatun paperin puolittamisesta, linnusta ja värimaailmasta (vaaleanpunainen, vaaleansininen). Olipa kivaa tekemistä, vaikka pitikin vähän hoppuilla kiireessä. The idea for this layout came from Xing’s scraplifting challenge. For this layout I scraplifted from her layout the divided paper, the birds and the color scheme (light blue & pink). The treat that I am talking about in the layout is whipped lingonberry porridge. May sound weird to you but it is lovely! Next time you visit me, ask me to make this for you to taste!

Supplies: papers Basic Grey & Making Memories, letters American Crafts, felt hearts & pearls Prima

4 comments on “Herkku

  1. Katsoin tota kuvaa ja mietin että mitä ihmeen vaaleanpunaista herkkua tämä oikein on 🙂 Hyvä vanha perus vispipuurohan se siellä! Se on kyllä ihan mielettömän hyvää munkin mielestä. Sun sivuja on aina kiva lukea ja yhtyä moniin tunnelmiin. Kiitos ❤

  2. Sun täytyy kyllä koota erillinen kirja näistä ruoka-aiheisista sivuista! Nää on niin huippuja ja kun on vielä reseptit mukana! Vispipuuro on nam!

  3. Herkulliselta näyttää (ja kiitos Heini kun paljastit, mitä kuvassa on, mietin samaa 🙂 Palkinto on lähdössä sinulle; lähetäthän sähköpostia!

Leave a comment